Hesabım
    Adam Driver'a Palm Springs'ten Özel Ödül!

    Bu yıl birkaç performansıyla birden konuşulan Driver'a başarı ödülü..

    Son yılların en başarılı aktörlerinden Adam Driver, bu yıl Marriage Story, Star Wars: The Rise of the Skywalker, The Report ve The Dead Don't Die filmleriyle karşımıza çıktı. Hemen hepsinde çok başarılı olan ve övgüler alan Driver, geçtiğimiz yıl BlacKKKlansman filmiyle Oscar'a aday olmuştu. Önümüzdeki Oscar gecesi Marriage Story performansıyla kendisini ödülü kucaklarken görme ihtimalimiz de bir hayli yüksek ama ondan önce Driver, Palm Springs Film Festivali'nden özel bir ödül alacak.

    2 Ocak 2020 tarihinde Desert Palm Başarı Ödülü'nü kabul edecek olan Adam Driver, bu yıl ödül alacak özel isimlerin arasına katılacak. Driver'dan önce ödül alacağı açıklanan isimler, Antonio Banderas (International Star Award, Actor), Laura Dern (Career Achievement Award), Cynthia Erivo (Breakthrough Performance Award), Zack Gottsagen (Rising Star Award), Jennifer Lopez (Spotlight Award), Joaquin Phoenix (Chairman’s Award), Martin Scorsese (Sonny Bono Visionary Award), Charlize Theron (International Star Award, Actress) ve Renée Zellweger (Desert Palm Achievement Award, Actress).

    Adam Driver, önümüzdeki yıl Leos Carax'ın Annette adlı müzikalinde ve Ridley Scott'ın The Last Duel adlı yapımında yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top