Hesabım
    Merovingian, Matrix'e Geri Dönüyor!

    Matrix Reloaded'da izlediğimiz karakter 4. filmde geri dönüyor..

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor ve kadroya katılan son isim Lambert Wilson oldu. Wilson, elbette Matrix Reloaded'da olduğu gibi Merovingian olarak geri dönecek. Son iki Matrix filminin birkaç ay arayla vizyon görmesinin üzerinden 17 yıl geçti ve Matrix evreni için hala söylenecek söz çok.

    Her zaman söylenti halinde olan Matrix 4 için geçen yıl resmi açıklamalar yapıldı ve Keanu Reeves'in dördüncü kez Neo olarak geri döndüğü açıklandı. Aynı şey Carrie Anne-Moss'un Trinity, Jada Pinkett Smith'in ise Niobe olarak geri dönmesi için de geçerli. Lana Wachowski'nin bu kez tek balşına yönettiği ve yazdığı The Matrix 4'ün 2021 yılında gösterime gireceği de duyuruldu. 

    Yeni fimin kadrosuna Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere'nin katıldığını daha önce öğrenmiştik. Şimdi, bir isim daha eklendi ve ikinci filmde gördüğümüz Merovingian karakteri seriye tekrar dahil oldu. Merovingian karakterinin daha önce var olan en eski programlardan biri olduğu söylenmişti. Bilgi kaçakçısı olan Merovingian, karısı Persephone (Monica Bellucci) ile birlikte bir suç sendikası yönetmektedir. Neo ve Trinity, Keymaker'a ulaşmak için The Matrix Reloaded'da The Merovingian'la tanıştı ve Trinity, Neo'yu serbest bırakmak için daha sonra bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Merovingian'ın artık ihtiyaç duyulmayan programlar için güvenli bir sığınak görevi üstlendiği geçmişiyle birlikte 4. filmde önemli bir yer alabileceği konuşuluyor.

    Bu filmde, Neo ve Trinity yeniden başlatılan Matrix'le mücadele ediyor olabilir ya da eski bir simülasyon üzerinde bir şeyler deneyecek olabilirler. Bu ve benzeri teorilerin hepsinde Merovingian'a ihtiyaç olabilir. Tabii bütün bunlar sadece tahmin. En azından konu hakkında bir şeyler öğrenebilmek için birkaç ay daha beklememiz gerekecek.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top