Hesabım
    Spike Lee'nin Yeni Projesi Bir Broadway Uyarlaması Olacak!

    David Byrne'in American Utopia'sı, önce sahnede, sonra beyaz perdede..

    Euronews

    Spike Lee, Broadway şovu “David Byrne’s American Utopia”yı temel alan bir film yönetiyor. Aynı zamanda  baş yapımcı olarak da görev alacak. River Road Entertainment ve Warner Music Group da ortak finansman sağlayacak. Film, RadicalMedia'nın yanı sıra Byrne’nin Todomundo, Lee’nin Forty Acres ve Mule Filmworks prodüksiyon şirketleri tarafından ortaklaşa çekilecek.

    David Byrne, "Bu inanılmaz. Bu, bu proje için daha iyi sonuç veremezdi. Spike Lee ve biz harika bir ekip olacağız. Bu proje, kesinlikle daha önce izlediğiniz hiçbir şeye benzemeyecek.” açıklamasında bulundu. 

    Ekim ayında prömiyer yapan “American Utopia”, 16 Şubat'ta Hudson Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Filmin 2020 yılı içerisinde gösterilmesi planlanıyor. Broadway gösterisinde, Byrne’in aynı adlı 2018 albümünden 11 müzik sanatçısı, Talking Heads'den şarkılar ve solo performanslarla yer alıyor.

    Spike Lee, şu anda Chadwick BosemanPaul Walter Hauser ve Giancarlo Esposito'nun oynadığı “Da 5 Bloods” filminin post prodüksiyon aşamasında. Geçen yıl yönettiği “BlacKkKlansman” ile uyarlama senaryo kategorisinde Akademi Ödülü kazandı.

    Talking Heads'in lideri Byrne, 1984 yılında Jonathan Demme'in yönettiği konser belgeseli “ ”te rol aldı. Byrne, Lee ve Jeff Skoll, David Linde, Diane Weyermann, Warner Music Group’tan David Bither, Charlie Cohen ve Kurt Deutsch ile birlikte “American Utopia” nın yapımcılığını üstlenecek. Broadway yapımını yöneten Kristin Caskey, Mike Isaacson ve Patrick Catullo da yönetici yapımcı olarak filmde yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top