Hesabım
    Dedikodu: Martin Scorsese, Bütçesi 225 Milyon Doları Bulan Yeni Filmini Yine Netflix'e Götürecek!

    DiCaprio ve De Niro'lu filmin bütçesi Scorsese'yi yine Netflix'e yönlendiriyor

    Getty Images

    Scorsese şu anda hem Leonardo DiCaprio hem de Robert De Niro'nun başrolde olduğu Killers of the Flower Moon projesi üzerinde çalışıyor. Filmin zaten 225 milyon dolar üzerinde bir bütçesi var ve bunun, stüdyo Paramount'a birkaç uykusuz geceden daha fazlasını verdiğine dair söylentiler var. Richard Rushfield, Ankler bülteninde bu hikayeyi doğruladı, Netflix'in Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon'u alabileceği konuşulmaya başlandı.

    Rushfield, bunların şimdilik söylentilerden öteye gitmediğini belirtiyor ama Netflix kurtarmaya gelmese bile, Scorsese'nin bundan hoşlanacağını ekliyor. Hikaye ilerledikçe, Paramount, Flower Moon'un şu anki 225 milyon dolarlık bütçesi hakkında gergin ve Leonardo Dicaprio'nun varlığı durumu biraz kurtarıyor. Scorsese'nin Netflix tarafından yayımlanan The Irishman için para ve özgürlük zenginliği vardı ve Paramount’un bütçeyle ilgili endişesi, yavaş yavaş Netflix söylentilerini gündeme taşıdı. Elbette, The Irishman işbirliğinden memnun kalan Netflix böyle bir duruma balıklama atlayacaktır.

    Scorsese, on yıllardır filmleri eski moda bir şekilde yapıyor ve Netflix, ona istediği her şeyi yapması için tonlarca para ve özgürlük verdi. Kim buna geri dönmek istemez ki? Gerçek bir hikayeye ve David Grann'in aynı isimli kitabına dayanan Killers of the Flower Moon, 1920'lerin Osage cinayetlerinin hikayesini anlatıyor. O zamanlar, Oklahoma'daki Osage Nation, topraklarının altında bulunan petrol nedeniyle son derece zengin bir yer haline gelmişti. Sonra, kitaptaki hikayedeki gibi Osage'da birileri öldürülür. Bir Osage kadınının ailesi, Mollie Burkhart'ı başlıca hedef haline getirir. Akrabalarından biri vurulur. Bir diğeri zehirlenir. Gittikçe daha fazla Osage insanı gizemli koşullar altında ölür ve cinayetleri soruşturmaya cesaret edenlerin çoğu da cinayete kurban gider. O dönem hala emekleme döneminde olan FBI olayı araştırmaya başlar ve katili bulmak için eski bir Texas Ranger, Tom White'ı bölgeye yollar ve olaylar başlar.

    Scorsese, hala muhteşem filmler yapıyor ve ölene kadar da yapmaya devam edecek gibi duruyor. Ona sinema dünyasının ne isterse vermesi gerekiyor. Paramount bu işten vazgeçerse, Netflix kesinlikle filmi satın alacak ve yeni bir ekonomik özgürlük sağlayacaktır. Bu yıl içerisinde çekimler başlayacağı için bu durumun nereye varacağını kısa süre içinde öğrenme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top