Hesabım
    Denzel Washington ve Rami Malek'li "The Little Things" Gösterim Tarihini Aldı

    Oscar Ödülü sahibi oyunculardan gerilim filmi geliyor..

    Paramount / Universal Cable

    Yazar / yönetmen John Lee Hancock'un (The Blind Side, The Highwaymen) yeni suç gerilim filmi The Little Things gösterim tarihini aldı. Akademi Ödülü sahibi oyuncular Denzel Washington ve Rami Malek'in oynadığı film 29 Ocak 2021'de gösterime girecek. 

    Film, seri bir katili yakalamak için Los Angeles'tan Detective Baxter (Malek) ile bir araya gelmek zorunda kalan, zor bir karaktere sahip, Kern County, DA'den Detective Deke'yi (Washington) izliyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sofia Vassilieva, Natalie Morales, Terry Kinney, Michael Hyatt, Jason James Richter, Chris Bauer ve Kerry O’Malley yer alıyor. İlginç bir şekilde, Jared Leto da açıklanamayan bir rolü oynuyor. Bu bilgi belki de seri katili oynadığı anlamına geliyordur? Ya da en azından bir şüpheli.

    The Little Things, geçtiğimiz aralık ayında Los Angeles'ta çekimlerini tamamladı. Hancock, hem yazar hem de yönetmen olarak uzun ve ilginç bir kariyere sahip. 1990'larda Clint Eastwood filmleri Midnight in the Garden of Good and Evil ve Kevin Costner'ın rol aldığı A Perfect World'de senaryo yazdı ve daha sonra Sandra Bullock'a En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ı kazandıran ve En İyi Film Oscar'ı için aday gösterilen Blind Side'ı yazdı ve yönetti. Daha yakın zamanda ise yönetmen Antoine Fuqua için gelecek bilim kurgu filmi Infinite'yi yazdı. 

    İki Oscar sahibi Denzel Washington son olarak The Equalizer 2'de yer aldı ve Macbeth filminin hazırlıklarıyla meşgul. Bir önceki Oscar'ı evine götüren Rami Malek ise yeni Jame Bond filmi No Time To Die ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Little Things, 29 Ocak 2021 tarihinde gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top