Hesabım
    Ezel Akay'ın Yeni Filmi "9 Kere Leyla"nın Fragmanı Yayında!

    Ezel Akay'dan yine yaratıcı bir film geliyor..

    Neredesin FiruzeHacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi yapımların yönetmeni Ezel Akay'ın uzun bir süre sonra sinemaya dönüşünü müjdeleyen "9 Kere Leyla" filminden fragman yayınlandı. Yine eğlenceli ve yaratıcı bir atmosfere sahip olan film 20 Mart 2020 tarihinde gösterime girecek. Kısa süre önce afişi yayınlanan filmin resmi fragmanı da paylaşıldı ve geri sayım başlamış oldu.

    9 Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda, ülkenin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Haluk Bilginer, hem Akay, hem Bilginer'le daha önce birçok projede beraber çalışmış olan usta oyuncu Demet Akbağ ve başarılı oyuncular Elçin SanguFırat TanışAlican YücesoyHakan EkeEmre Kıvılcım ve İhsan Ceylan yer alıyor. 

    Filmin konusu ise şöyle: Leyla ve Adem uzun yıllardır bir evlikik yürütmekte ve dışarıdan çok mutlu gözükmektedirler. Ancak bir süre sonra evllilikleri monoton bir hal alır ve sorunlar başlar. Evliliklerindeki heyecan yok olmuştur ve Adem yeniden bir heyecan yaşadığı başka bir aşka yelken açar. Karşısına çıkan Nergis adındaki kadına aşık olan Adem, ondan başka kimseyi düşünemez olur. Ancak Adem'in aklını başından alan Nergis'in kurduğu tek kişilik dünyadan başka bir hayata geçmeye niyeti yoktur.

    Ezel Akay, şu sıralar Levent Kazak'ın yazdığı "Zeki Müren'in Öpücüğü" adlı bir filmle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu filmin heyecanını da yaşamadan önce, "9 Kere Leyla"yı 20 Mart 2020 tarihinde sinemada izleme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top