Hesabım
    Tom Hanks'li Kıyamet Sonrası Filmi "Bios"un Vizyon Tarihi Ertelendi!

    Universal, filmin vizyonunu birkaç ay ileri taşıdı.

    Universal Pictures, Tom Hanks'ın kıyamet sonrası filmi “Bios”u COVID-19 pandemisinin ortasında ve bir dizi rakip filmin çıkış tarihi değişikliği üzerine 2021'e taşıdı. Steven Spielberg'in Amblin şirketi üzerinden gelen “Bios”, 2 Ekim 2020 tarihinden, 16 Nisan 2021'e ertelendi. Craig Luck ve Ivor Powell'ın senaryosunu yazdığı filmi, “Game of Thrones” çalışmalarıyla tanınan Miguel Sapochnik yönetiyor.

    “Bios”, kıyamet sonrası bir dünyada yaşayan bir robotu takip ediyor. Ölmekte olan yaratıcısının sevgili köpeğini korumak için tasarlanan robot, aşk, dostluk ve insan yaşamını öğrenir. Hanks, yaratıcıyı oynuyor. Robert Zemeckis ve Kevin Misher, ImageMovers adıyla prodüksiyon yapıyorlar. Baş yapımcılar Zemeckis, Craig Luck, Sapochnik, Andy Berman ve Adam Merims.

    “Bios” hamlesi, cuma günü Warner Bros.'un “Tenet”, “Wonder Woman 1984” ve dördüncü Matrix filmi de dahil olmak üzere birçok filmin gösterim tarihini değiştirmesi üzerine geldi. Stüdyolar, salonların kapalı olmasının yanı sıra, üretimlerine zorunlu kapanmasından dolayı vizyon tarihlerini sürekli değiştirmek zorunda kalıyor. Şimdiden birden fazla ertelemeye maruz kalan filmler bile var.

    Universal Pictures ve Blumhouse Productions, bu hafta başlarında aldığı kararla, sinemalarda gösterilmesi planlanan You Should Have Left filmini ev sinemasında başlatmayı tercih etti. Kevin Bacon ve Amanda Seyfried'in oynadığı film 19 Haziran'dan itibaren online olarak kiralanabilecek. Universal ayrıca, cuma günü dijital kiralama hizmetlerinde Pete Davidson'un oynadığı komedi filmi "The King of Staten Island”ı yayınladı. Bu arada, Universal’ın “Hızlı ve Öfkeli” serisinin 9. filmi, bir sonraki “Minyonlar” bölümü ve “Sing 2”, 2021 yılına ertelendi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top