Hesabım
    Max Minghella, Sağlık ve Güzellik Endüstrisi Hakkında Korku Filmi Çekiyor

    Minghella, ikinci uzun metrajı "Shell"le geliyor.

    George Kraychyk/Hulu

    The Social Network ve The Handmaid’s Tale çalışmalarından tanıyabileceğiniz aktör Max Minghella, 2018'de çektiği, gençlik filmi olan ve pop müzik kültürü barındıran ilk yönetmenlik denemesi Teen Spirit sonrası yeniden kamera arkasına geçiyor. Minghella, bu kez HBO Max'e "Shell" adlı mizahi bir korku filmi çekecek.

    Usta yönetmen Anthony Minghella'nın (The Talented Mr. Ripley, English Patient, Cold Mountain) yetenekli aktör / yönetmen oğlu Max Minghella'nın “Shell' adındaki, bilimkurgu unsurları barındıran korku masalı, sağlık ve güzellik endüstrisi hakkında bolca gönderme içerecek. Bunlar şu anda sahip olduğumuz senaryo detayları. Az bilgiye rağmen, hikayenin, Dear White People'ın yaratıcısı Justin Simien'in Bad Hair filmine ve özellikle de güzellikle bağlantılı mizahına benzediğini söyleyebiliriz. 

    Jack Stanley, Shell'in senaryosunu yazdı. Stanley, daha önce herhangi bir senaryo üretmedi. Sadece, bir zamanlar hiç gerçekleşmeyen bir Chronicle devamı hakkında senaryo yazmak için kalemi eline aldı. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda Kara Listeye (Hollywood’un üretilmeyen favori senaryolarının yıllık listesi) iki senaryosu eklendi. Bunların ilki, 2013 yılında, yönetmen J.D. Dillard’ın hayatta kalma gerilimi projesi Sweetheart'tı. Hikaye, işten kaçmaya çalışan genç bir kadın hakkındaydı. Kadın, daha sonra kendini bir lise toplantısında ve aynı gece tehlikenin ortasında bulacaktı. Diğer proje ise, 2014'te listeye giren Possession: A Love Story oldu. Görünüşte mükemmel bir evlilik yaşayan adam, aslında başka bir kadının yaşadığı bir iblisle evlendiğini keşfedecekti ama iki proje de gerçekleşmedi. 

    Max Minghella, son olarak The Handmaid's Tale adlı dizide ve Hippie Hippie Shake filminde oyuncu olarak yer aldı. Yazar ve yönetmen olarak ise 2018 yapımı Teen Spirit'te yer aldı. Pandemi nedeniyle ertelenen Saw projesi Spiral: From the Book of Saw'da ise kendisinbi izlemek için gün sayıyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top