Hesabım
    Robert De Niro'lu "The War with Grandpa"dan Fragman!

    Usta oyuncu Robert de Niro, bir kez daha komediyle geliyor..

    101 Studios ve Brookdale Studios, yaşayan efsanelerden Robert De Niro ve Oakes Fegley'in başrollerini paylaştığı, yakında çıkacak aile komedisi The War with Grandpa'nın resmi fragmanını yayınladı. Fragmanla birlikte yeni detaylar ve orijinal afiş de görücüye çıktı. De Niro, benzer bir rolü daha önce Dirty Grandpa filminde de canlandırmıştı. 

    Robert Kimmel Smith'in ödüllü kitabına dayanan The War with Grandpa, ortalama bir çocukluk geçiren altıncı sınıf öğrencisi Peter'ı (Fegley) konu alıyor. Peter, oyun oynamayı, arkadaşlarını ve sevgili Air Jordans çiftiyle takılmayı seviyor. Ancak, kısa süre önce dul kalan büyükbabası Ed (Robert De Niro), Peter'ın ailesinin yanına taşındığında, çocuk en değerli mülkiyeti olan yatak odasından vazgeçmek zorunda kalıyor. Böylesi bir adaletsizliğin ayakta kalmasına izin vermeyen Peter, yeni gelen yardımcı oyuncuyu kovmak için giderek daha ayrıntılı bir dizi plan ve türlü şakalar tasarlıyor. Büyükbaba Ed'in ise bir mücadele vermeden gitmeye hiç niyeti yoktur. Aralarında tatlı bir rekabet başlar.

    Komedi fiilminde, Christopher Walken, Uma Thurman, Rob Riggle, Cheech MarinLaura Marano ve Jane Seymour gibi yıldızlar da bulunuyor. The War with Grandpa, Tom J. Astle ve Matt Ember'in senaryosundan Tim Hill tarafından yönetildi. Film, bir karar değişikliği gelmezse 9 Ekim 2020'de vizyona girecek. De Niro, geçtiğimiz yıl Martin Scorsese filmi The Irishman'le karşımıza çıkmış ve yine Scorsese filmi Killers of the Flower Moon'un hazırlıklarına başlamıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top