Hesabım
    "Tenet"in Yıldızı John David Washington'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Washington, David O. Russell'ın yeni filminde yıldızlarla bir arada..

    John David Washington, New Regency'nin yapımcılığındaki David O. Russell’ın adsız yeni filminde Christian Bale ve Margot Robbie'ye katıldı. Russell filmi kendi senaryosundan yönetecek. Senaryo detayları şimdilik gizli tutuluyor. Ekip, salgın yeni bir engel getirmezse film için ocak ayında, Los Angeles'ta sete girmeyi planlıyor.

    Oscar ödüllü Emmanuel "Chivo" Lubezki görüntü yönetmeni olarak görev yapacak. Film, New Regency’nin Disney’in sahibi olduğu 20th Century Studios'la yaptığı anlaşma yoluyla dağıtılacak. Matthew Budman (Joy, American Hustle) yapımcılığı üstlenecek. Bu yılın başlarında, Michael B. Jordan projeye dahil olmuştu ama bilinmeyen bir sebeple projeden ayrıldı ve yerine, son dönemin en popüler oyuncularından John David Washington dahil oldu.

    David O. Russell, hem "American Hustle" hem de "Silver Linings Playbook" filmleriyle yönetmenlik ve senaryo Oscar'larına aday gösterildi. En son yönetmenliği, diğer filmlerine nazaran zayıf bulunan, Jennifer Lawrence’ın Fox için oynadığı 2015 draması “Joy” oldu. Diğer çalışmaları arasında "Spanking the Monkey", "Flirting with Disaster", "Three Kings" ve "I Heart Huckabees" yer alıyor.

    John David Washington, HBO komedisi "Ballers"ın ana oyuncu kadrosunun bir parçası olarak eğlence sektörüne girdi ve Spike Lee’nin drama-komedi filmi “BlacKkKlansman”da Ron Stallworth olarak rol aldı. Bu performansıyla Altın Küre ve Screen Actors Guild Ödülü adaylıkları aldı. Şimdilerde ise Christopher Nolan’ın zaman yolculuğu içeren casus filmi “Tenet”te rol alıyor. Washington, geçen ay Toronto Uluslararası Film Festivali sırasında Netflix'e satılan “Malcolm & Marie” dramasında Zendaya ile başrolde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top