Hesabım
    Jamie Foxx'un Bir Sonraki Projesi Yine Netflix İçin Olacak

    Netflix ve Jamie Foxx, yeniden bir arada..

    Jamie Foxx, Netflix vampir komedisi "Day Shift"te başrolü oynayacak ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Filmde, JJ Perry ilk yönetmenliğini gerçekleştirecek. Foxx, hızlı zekalı 8 yaşındaki kızına iyi bir hayat sağlamak isteyen çalışkan, mavi yakalı bir babayı canlandıracak. Ancak, sıradan gibi görünen San Fernando Valley havuz temizleme işinin ardında, gerçek gelir kaynağı avlanmak ve vampirleri öldürmek olacak.

    Senaryo, Shay Hatten (John Wick: Chapter 3 - Parabellum)'ın güncel revizyonlarıyla birlikte Tyler Tice tarafından yazıldı. Yapımcılar, Chad Stahelski (John Wick), 87Eleven Entertainment adına Jason Spitz'le Shaun Redick (Get Out) ve Impossible Dream Entertainment adına Yvette Yates Redick, Foxx, Datari Turner ve Peter Baxter olacak.

    Foxx, "Ray" filmiyle en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandı ve "Collateral" için yardımcı erkek oyuncu kategorisinde aday gösterildi. Ayrıca yeni drama “Just Mercy”de rol aldı ve bu yılın başlarında NAACP Image Awards'da yardımcı oyuncu ödülünü aldı. Foxx, kısa süre önce Netflix’in “Power Project” adlı filminde de rol aldı ve tutkulu bir müzik öğretmeni olarak Pixar’ın “Soul” adlı animasyonunda seslendirme yaptı. Önümüzdeki projeleri arasında "They Cloned Tyrone" ve "Dad Stop Embarrassing Me" bulunuyor.

    Perry, “Fast & Furious 9”, “The Fate of the Furious”, “Bloodshot” ve “John Wick” serilerinde yer alan ikinci bir birim yönetmeni ve dublör koordinatörü. Stahelski, "JJ'i uzun süredir tanıyorum ve onunla çalışıyorum. Benzersiz "Day Shift" vizyonu, filmi, onun için harika bir ilk yönetmenlik projesi haline getiriyor." dedi. Redick ve Yates Redick, "Day Shift" senaryosunu Tice 2017 Slamdance Yazım Yarışması Büyük Ödülü'nü kazandığında keşfetti ve ardından Perry'yi yönetmenliğe dahil etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top