Hesabım
    Olivia Wilde, Yeni Filminin Kadrosundan Shia LaBeouf'u Kovmuş!

    LaBeouf'un zaman problemi nedeniyle ayrıldığı açıklanmıştı..

    Olivia Wilde'ın Shia LaBeouf'u yakında yayınlanacak olan Don't Worry Darling filminden kovduğu bildirildi. Haber, daha çok şarkıcı-söz yazarı FKA Twigs olarak tanınan Tahliah Debrett Barnett'in eski erkek arkadaşı LaBeouf'a cinsel şiddet, saldırı ve duygusal istismar nedeniyle dava açmasının ardından geldi. İkili, LaBeouf'un yazdığı Honey Boy setinde tanıştı ve yaklaşık bir yıl süren bir ilişkiye başladı.

    LaBeouf’un çocukluğuna ve babasıyla ilişkisine dayanan bir film olan Honey Boy, oyuncunun kariyerinin yeniden canlanmasına yol açtı. Bu yılın başlarında, LaBeouf'un Chris Pine ve Florence Pugh'la birlikte Don't Worry Darling'de oynayacağı duyurulmuştu. Film, Booksmart'ın ardından Wilde tarafından yönetilen bir gerilim filmi ve New Line tarafından kazanılan bir teklif savaşına yol açtı. Ancak, eylül ayında, zamanlama çakışmaları nedeniyle Harry Styles'ın LaBeouf'un yerini alacağı açıklandı. Şimdi, bu değişiklik hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.

    Variety'ye göre LaBeouf, kötü davranış sergiledikten sonra filmin kadrosundan çıkartıldı. Aktörün ayrıca Wilde da dahil olmak üzere oyuncu kadrosu ve ekiple çatıştığı ve sonuçta onu kovma kararına yol açtığı bildirildi. Wilde ve LaBeouf'un yayıncısı olay hakkında yorum yapmadı ama filme yakın bir kaynak, LaBeouf'la çalışmanın kolay olmadığını belirtti ve oyuncunun "itici" olduğunu ekledi. 

    LaBeouf'un uzun zamandır tartışmaları ve yasal sorunları halkın gündemindeydi. Oyuncu, sarhoşken olay çıkarmaktan dolayı iki kez tutuklandı ve bu da aktörün öfke ve madde bağımlılığı sorunları için tedavi aramasına yol açtı. 2015 yılında LaBeouf’un eski kız arkadaşı Mia Goth'la yaşadığı kötü dönüşüm çok konuşuldu. LaBeouf'un şiddet uyguladığı öne sürüldü. Tüm bunlara rağmen, aktör iş bulmaya ve American Honey ve The Peanut Butter Falcon gibi eleştirmenlerce beğenilen bağımsız filmlerdeki performanslarıyla övgü toplamaya devam etti. FKA Twigs'in ciddi ve LaBeouf'un kendisi tarafından kabul edilen iddialarıyla oyuncunun odağı ve kaderi değişmiş görünüyor. Netflix, aktörün başrolde yer aldığı Pieces of a Woman filminin ödül listelerinden LaBeouf'un ismini kaldırdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top