Hesabım
    Sony Pictures Classics, Spor Draması '12 Mighty Orphans'ı Satın Aldı

    Filmin kadrosunda bol ödüllü yıldızlar bulunuyor..

    Sony Pictures Classics, başrollerini Luke Wilson, Martin Sheen, Vinessa Shaw ve Oscar ödülü sahibi Robert Duvall'ın paylaştığı “12 Mighty Orphans”ın dünya çapında dağıtım haklarını aldı. Sheen ve Duvall, Francis Ford Coppola’nın dönüm noktası filmlerinden 1979 yapımı "Apocalypse Now"dan bu yana ilk kez bir araya geliyorlar.

    Jim Dent'in çok satan romanından uyarlanan "12 Mighty Orphans", Büyük Buhran sırasında ayakkabısız ve hiçbir deneyimi olmadan Teksas eyaletinde futbol oynamaya başlayan Fort Worth yetimhanesinin futbol takımı Mighty Mites'in gerçek hikayesini anlatıyor. Ekip, kendisinin yetim olduğunu pek az kişinin bildiği efsanevi lise koçu Rusty Russell tarafından yönetiliyordu. Russell, Mighty Mites Yetimhanesi'nde öğretmenlik ve koçluk yapması için ayrıcalıklı çocuklara ders veren rahat bir işi bıraktı.

    Proje, senaryoyu Lane Garrison ve Kevin Meyer'le uyarlayan Ty Roberts tarafından yönetildi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Wayne Knight, Jake Austin Walker, Treat WilliamsRon White ve Scott Haze yer alıyor. Film, Santa Rita Film adına Houston Hill ve Roberts, Michael De Luca Productions adına Michael De Luca ve Angelique De Luca tarafından yürütülüyor. Greenbelt Films'den Brinton Bryan, ek fon sağlayan The Forest Road Company ile birlikte finansmanın düzenlenmesine yardımcı oldu.

    George M. Young, J. Todd Harris, Rhett Bennett ve Greg McCabe filmin yönetici yapımcıları. Bir Sony yetkilisi, "Mazlum hikayelerinin, popüler kültürde ağırlık taşımasının bir nedeni var ve Mighty Mites’ın, ülkenin büyük kısmının acı çektiği bir zamanda geçen, zorluklara karşı gerçek bir zafer kazanma hikayesinin dünya çapındaki izleyicilerin moralini yükselteceğini biliyoruz. Duygusal ve yaşamı onaylayan bir film olmayı vaat eden şey üzerinde Ty ile çalışmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top