Hesabım
    Tom Hanks'li Bilim Kurgu "Bios", Yeni Vizyon Tarihini Aldı

    Bios'un vizyon tarihi dört ay ileri ertelendi..

    Başrollerinde Tom Hanks ve Goodyear adlı bir köpek yavrusu olan yeni bilim kurgu filmi “Bios”un vizyon tarihi ertelendi. Universal Pictures ve Amblin Entertainment tarafından hazırlanan film, ilk olarak 16 Nisan 2021 için planlanmıştı. Şimdi, dört ay ertelendiği açıklandı ve film, 13 Ağustos 2021'de vizyona girecek. "Bios", ertelenen isimsiz bir Blumhouse Productions projesinin yerini almış oldu.

    "Bios", en çok HBO’nun fantastik destanı "Game of Thrones"taki çalışmasıyla tanınan Miguel Sapochnik tarafından yönetildi. Craig Luck senaryoyu Ivor Powell'la birlikte yazdı. Kıyamet sonrası drama, Finch (Hanks) adında hasta bir mucit olan ve hayatta kalan son adamı konu alıyor. Ölüme yaklaşırken, sevgili köpeğini korumak için bir android yapmaya karar veriyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Caleb Landry Jones, Samira WileySkeet Ulrich ve Laura Harrier yer alıyor. Hanks'le “Forrest Gump”, “Cast Away” ve “The Polar Express”te birlikte çalışan Robert Zemeckis, Luck, Sapochnik, Andy Berman ve Adam Merims'le birlikte filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Hanks, kısa süre önce "News of the World"de rol aldı. Film, Universal aracılığıyla geçen ay çıkış yaptı. Geleneksel Hollywood stüdyolarındaki çoğu film salgının ortasında ertelenmiş olsa da Universal, filmlerinin büyük bir kısmını planlandığı gibi yayınlamaya devam etti. Bunun nedeni, stüdyonun geçen yıl AMC ve Cinemark gibi büyük salon zincirleriyle bir anlaşmasının bulunması.

    Universal'ın buna rağmen "Hızlı ve Öfkeli" devam filmi "F9" gibi büyük bütçeli filmleri ertelemesi bekleniyor. Şu anda 28 Mayıs'ta vizyon yapması planlanan filmin bütçesi 200 milyon dolar civarında. Film sektörü dünya çapında toparlanmak için mücadele ettiğinden, stüdyonun erken talep üzerine kiralama sisteminde kar elde etmesi neredeyse imkansız görünüyor. Universal’ın yeni yayın planı, "The Croods: A New Age" ve "The King of Staten Island" gibi daha küçük bütçeli filmlerde ise mali açıdan başarılı oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top