Hesabım
    Jennifer Lopez, Netflix Filminde Suikastçiyi Oynayacak

    Filme dair ilk detaylar belli oldu..

    Jennifer Lopez, yakında yayınlanacak olan Netflix filmi “The Mother”ın başrolünde yer alacak. Kısa süre önce Disney’in “Mulan” yeniden yapımının yönetmenliğini üstlenen Niki Caro, bu film için şirketle görüşüyor. Lopez'in de yapımcılığını üstleneceği “The Mother”, yıllar önce vazgeçtiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkan ölümcül bir suikastçıyı konu alıyor.

    "Lovecraft Country" programcısı Misha Green senaryoyu yazıyor ve Andrea Berloff'un ("Straight Outta Compton") güncel revizyonları olacak. Elaine Goldsmith Thomas ve Lopez'le birlikte Nuyorican Productions adına Green, Benny Medina ve Roy Lee, Vertigo Entertainment adına Miri Yoon yapımcılığı üstleniyor. Lopez, şu anda başka bir film için de Netflix'le birlikte çalışıyor ve proje, çok satan kitap “The Cipher”dan uyarlanıyor. Bir seri katilin stratejik olarak tasarladığı kedi-fare kovalamacasına sürüklenen bir FBI ajanına odaklanan filmin yapımcılığını ve başrolünü Lopez üstlenecek.

    Lopez'in planlarında çok sayıda filmi var. Universal’ın Owen Wilson'lı romantik komedisi "Marry Me", STX’in suç draması “The Godmother” ve kısa süre önce rol arkadaşı Armie Hammer'ın ayrılışıyla manşetlere giren Lionsgate yapımı “Shotgun Wedding” bu projeler arasında yer alıyor. Josh Duhamel, başrolde Hammer'ın yerini alacak.

    Caro'nun çalışmaları arasında “The Zookeeper’s Wife” ve “Whale Rider” yer alıyor. Misha Green, kısa süre önce MGM’nin Alicia Vikander'in Lara Croft rolünü oynadığı "Tomb Raider" serisinin bir sonraki bölümüyle ilk yönetmenlik denemesini yaptı. HBO'nun "Lovecraft Country" dizisine ek olarak Green, Jurnee Smollett ve Aldis Hodge'un yer aldığı ve Antebellum Georgia'daki Underground Railroad'un merkezinde yer alan tarihi drama "Underground"u da yarattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top