Hesabım
    Golden Globes'da Chadwick Boseman'ın Eşinin Yaptığı Konuşma Herkesi Duygulandırdı

    Chadwick Boseman, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'yle onurlandırıldı.

    Geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Küre Ödül Töreni, duygulu anlara tanıklık etmemize neden oldu. Yıllardır mücadele ettiği kanserin nüksetmesiyle hayatını kaybeden Chadwick BosemanMa Rainey's Black Bottom filmindeki performansıyla ödüle layık görüldü. Boseman'ın ödül konuşmasını eşi Taylor Simone Ledward yaptı ve söyledikleri duygusal anlara neden oldu.

    Golden Globes, Chadwick Boseman'ı En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık gördü. Ancak oyuncu geçtiğimiz yıl vefat ederek tüm sevenlerini hüzne boğmuştu. Ma Rainey's Black Bottom'daki rolüne verilen ödül ile Boseman onurlandırıldı. Törende Boseman'ın eşi Taylor Simone Ledward, yaptığı konuşmayla hem kendisi ağladı, hem de izleyenleri ağlattı. Renee Zellweger'ın sunumuyla verilen ödül konuşmasında Ledward şu sözleri sarf etti: "Burada olsaydı harika şeyler söylerdi. İlham verici bir şey. Hepimizin içindeki devam etmemizi söyleyen, başarılı olabileceğimizi söyleyen sesi dışa vurucu bir şey söylerdi. Tanrıya teşekkür ederdi. Ailesine teşekkür ederdi. Atalarına feda ettikleri şeylerin yol göstericiliği için teşekkür ederdi."

    Ma Rainey's Black Bottom, Netflix'te gösteriliyor. Viola Davis, Chadwick Boseman'a başrolde eşlik ediyor. Boseman filmde Levee'yi canlandırıyor. Filmin konusu ise şöyle: Blues’un annesi olarak bilinen Ma Rainey, yeni bir albüm hazırlığındadır. Rainey, albüm hazırlığı için Şikago’daki bir kayıt stüdyosunda grubuyla bir araya gelir. Rainey, bu sırada menajeri ve yapımcısıyla müziğinin kontrolü konusunda bir irade savaşına girer. Buluşma süresince Ma Rainey ve grup arasında konuşulanlar, gerilimin gittikçe yükselmesine neden olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top