Hesabım
    ‘The Crown’un Yönetmeni Benjamin Caron, Apple Filmi ‘Sharper’ı Yönetecek

    TV dünyasının başarılı ismi, ilk sinema filmini çekecek

    Vianney Le Caer/Invision/AP

    Yönetmen Benjamin Caron, The Crown'un TV dünyasında bir başyapıt olmasına yardım ettikten sonra büyük bir adımla sinemaya geçmeye hazırlanıyor. Kaynaklar, Caron'un A24 ve yazarlar Brian Gatewood'la Alessandro Tanaka'dan gelen Apple Original filmi Sharper'ı yöneteceğini bildirdi. Akademi Ödüllü Julianne Moore'un başrolünü oynadığı Sharper, Manhattan'ın milyarder kesiminin dünyasında geçen hikayede, Moore'un canlandırdığı bir dolandırıcıyı konu alıyor.

    Film, Gatewood ve Tanaka'nın uzun metrajlı senaryosuna dayanıyor. Moore, başrolün yanı sıra Bart Freundlich, Brian Gatewood, Alessandro Tanaka ve Picturestart'tan Erik Feig'le birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. Jodie Caron ortak yapımcı olarak görev yapacak. A24, yapım şirketi olarak Picturestart'la beraber hizmet verecek. 

    Sharper, Moore'un Apple TV Plus'ta bu yaz yayınlanacak olan ve Moore'un hem başrol oynayacağı, hem de yönetici yapımcılığını üstleneceği, Stephen King uyarlaması mini dizi Lisey’s Story'nin ardından Apple'la ikinci projesi anlamına geliyor. Caron, The Crown'un televizyondaki eleştirmenlerce beğenilen programlardan biri olmasına yardımcı olan en önemli isimlerden biri oldu.

    The Crown'un yanı sıra Caron, Sherlock'ta da yönetmendi. Jay-Z de dahil olmak üzere bir dizi sanatçı için yapım ve müzik videoları yapmaya başladı. Sharper'a ek olarak, Apple ve A24’ün uzun metrajlı film ortaklığında yönetmen Sofia Coppola'dan gelen On The Rocks var. Ayrıca, Apple Studios'tan yeni çıkacak olan filmler arasında yönetmen Martin Scorsese filmi Killers of the Flower Moon; Oscar ödüllü Joaquin Phoenix'in başrol oynadığı, Ridley Scott'ın son filmi Kitbag; Yönetmen Antoine Fuqua'dan gelen, başrolünde Will Smith'in olduğu Emancipation da listede bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top