Hesabım
    ‘Killers of the Flower Moon’un Kadrosuna Dört Oyuncu Eklendi

    Martin Scorsese filmine dört yerli oyuncu dahil oldu..

    Courtesy of Apple

    Apple Studios’un popüler Martin Scorsese projesi “Killers of the Flower Moon”, Leonardo DiCaprio ve “Certain Women” yıldızı Lily Gladstone'la birlikte oynayacak dört yeni oyuncu ekledi. Yerli aktörler Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins ve Jillian Dion, 1920'lerde Oklahoma'da petrol zengini Osage Nation üyelerinin seri cinayetleriyle ilgili, David Grann’in çok satan kitabına dayanan projede kilit roller üstlenecekler.

    Önde gelen yerli aktris Cardinal (“Dances with Wolves,” “Godless”), Gladstone’un karakteri Mollie Burkhart’ın annesi Lizzie Q’yu canlandıracak. Myers, Collins ve Dion, Mollie’nin kız kardeşleri Anna, Reta ve Minnie rollerini oynayacak. Jesse Plemons daha önce ortak yıldız olarak duyurulmuştu. Scorsese, Eric Roth'un yazdığı bir senaryodan projeyi yönetiyor. Imperative Entertainment’dan Dan Friedkin ve Bradley Thomas da DiCaprio’nun Appian Way Productions şirketi adına yapımcı olacaklar.

    Cardinal, ülkenin ikinci en yüksek sivil onuru olan Order of Canada'nın üyesi ve Kanada'daki en yüksek sivil sanat ödülü olan Genel Sanat Ödülü'nün sahibi. 2017'de Kanada Sinema Akademisi ve TV Earle Grey Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Myers, Wichita Kabilesinin kayıtlı bir üyesi. Phoenix'te doğan Cara, küçük Arizona kasabası Prescott Valley'de büyüdü. “Rutherford Falls”, “Masters of Fear”, “This Is Us”, “Hermione Granger & The Quarter Life Crisis” ve “Ward of the State”te film ve TV rollerinde yer aldı.

    Collins, Montana, Poplar'dan Fort Peck Assiniboine ve Sioux Kabileleri üyesi. Aynı zamanda yarı Apsáalooke (Karga) kökenli. New Mexico Üniversitesi'nde Paul Ford'un yanında ve daha sonra Upright Citizens Brigade'de oyunculuk eğitimi aldı. JaNae’nin bağımsız film / TV çalışmaları arasında “Longmire”, “Fukry”, “Kindred Spirit” ve “La Mesa'da Gunfight” bulunuyor. Dion, Dene / Metis ailesinde büyümüş, Plains Cree, Metis ve Fransız-Kanada kökenli Kanada doğumlu bir aktris. Albuquerque'deki Milletler Buluşması sırasında açık bir çağrıya katıldıktan sonra, “Into the West” adlı mini dizide, daha sonra"Motherland: Fort Salem" ve "Legion"da rol aldı.

    Imperative Şirketi, Clint Eastwood’un son filmlerinden “The Mule”, Ridley Scott filmi “All the Money in the World” ve Ruben Ostlund filmi “The Square” gibi projelerin arkasında. Östlund’un devam filmi “Triangle of Sadness”ın prodüksiyonunu da tamamladılar ve Apple’ın yakında çıkacak olan, Taron Egerton'ın oynadığı “In WithThe Devil” filmi üzerinde çalışıyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top