Hesabım
    Robert De Niro, Komedi Filmi ‘About My Father’ın Başrolünde

    Usta oyuncu, Scorsese projesinden sonra bir komedide yer alacak

    Robert De Niro, stand-up komedyeni ve oyuncu Sebastian Maniscalco'nun hayatına dayanan yeni bir film olan "About My Father"ın kadrosuna katıldı. De Niro, filmde Maniscalco’nun babası Salvo’yu oynayacak ve Martin Scorsese’nin mafya destanı “The Irishman”de birlikte rol aldıktan sonra ikiliyi yeniden bir araya getirecek. Filmde Sebastian, eski kafalı İtalyan göçmen babasına Amerikalı kız arkadaşına evlenme teklif etme planlarını anlatır ve Salvo'yu ebeveynleriyle bir hafta sonu geçirmek için ikna eder.

    Lionsgate Motion Picture Group'un başkanı Nathan Kahane, filmin yapımının 2021'de başlayacağını söyledi ve; "Sebastian'ın babasından bahsetme şekli, bize Robert De Niro'nun kendisini bir filmde oynaması gerektiğini düşündürdü. Salvo, tam olarak bu tipte bir adam gibi geliyor bize. Biz de düşündük, neden olmasın? dedik. Aslında Robert De Niro, seçtiği projeler konusunda inanılmaz derecede seçici, bu yüzden bu komik ve samimi senaryoya bu kadar güçlü yanıt vermesinden dolayı çok heyecanlıyız." dedi.

    "About My Father", Maniscalco ve Austen Earl'ün yazdığı bir senaryodan Laura Terruso tarafından yönetilecek. Lulu Wang’ın “The Farewell” ve Disney’in Tom Hanks'li “Pinocchio” filmlerinin arkasındaki şirket Depth of Field, filmin yapımcılığını üstleniyor. Depth of Field yöneticileri Chris Weitz, Paul Weitz ve Andrew Miano yapımcı olarak, Judi Marmel ise yönetici yapımcı olarak görev yapacak. James Myers ve Chelsea Kujawa, stüdyo adına yapımını denetliyor. 

    Maniscalco'nun profili, "Sebastian Live", “Aren’t You Embarrassed?”, “Stay Hungry” ve "What’s Wrong With People?" gibi birkaç popüler stand-up spesiyalinin yayınlanmasıyla yükseldi. Oyunculuk kariyerinde ise "The Irishman"e ek olarak, "Green Book" ve yakında çıkacak olan Ray Romano'nun adsız filmi yer alıyor. De Niro ise The Irishman sonrası Scorsese’yle "Killers of the Flower Moon"da yeniden çalışıyor. "The War With Grandpa", salgın döneminin gişe yapabilen nadir filmlerindendi ve 40 milyon dolarlık küresel bilet satışı elde etti. Ayrıca, James Gray’in "Armageddon Time" ve David O. Russell’ın bir sonraki filminde de rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top