Hesabım
    Julia Louis-Dreyfus, A24’ün Anne-Kız Masalı ‘Tuesday’in Başrolünde!

    A24, yeni projelerinden birini açıkladı..

    Getty Images

    Julia Louis-Dreyfus, yaklaşan A24 filmi "Tuesday"de başrol oynayacak. Film bir “anne-kız masalı” olarak tanımlansa da olay örgüsü detayları gizli tutuluyor. Filmde, rol aldığı yapımlar arasında bağımsız komediler “A Bump Along the Way” ve “Dating Amber” olan İrlandalı aktör Lola Petticrew de yer alacak ve Louis Dreyfus’un Tuesday adlı kızını oynayacak.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, İngiliz aktör ve oyun yazarı Arinzé Kene ("I'm Your Woman", "How to Build a Girl") yer alıyor. BBC Film, Cinereach'den BFI ödüllü fonların yanı sıra filmi A24'le birlikte finanse ediyor. Proje, BBC Film, BFI ve Gingerbread Pictures'la birlikte geliştirildi. Yapımcılar arasında A24'ün yanı sıra Wild Swim Films adına Ivana MacKinnon, Gingerbread Pictures adına Helen Gladders ve Record Player Films adına Oliver Roskill yer alıyor.

    Londra merkezli film yapımcısı Daina O. Pusic, ilk uzun metrajlı film yönetmenliğinde "Tuesday"i yönetiyor. Pusic, 2015 yılında "The Beast" adlı kısa filmi Telluride Film'de gösterildikten sonra tanındı. Sonraki kısa filmi “Rhonna & Donna” adlı komedi, 2016'da Telluride'de oynadı ve birçok ödül kazandı. “Lady Bird”, “Uncut Gems”, “Minari” ve “Eight Grade” gibi bağımsız bağımsız yapımların arkasındaki şirket olan A24'ün bu yaz piyasaya sürülmesi planlanan birkaç önemli projesi var.

    25 Haziran'da Ilana Glazer'ın oynadığı “Rosemary's Baby”nin çağdaş bir yorumu olan “False Positive”, 30 Haziran'da Janicza Bravo'nun “Zola” adlı epik yeniden anlatımı ve 31 Temmuz'da Dev Patel'li ortaçağ fantastik dram “The Green Knight” vizyondaki yerini alacak. Tuesday'in ise önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top