Hesabım
    M. Night Shyamalan Filmi "Old"dan Yeni Fragman ve Poster!

    Shyamalan'ın yeni geriliminden ilk uzun fragman yayında

    The Sixth Sense, Unbreakable, The Village, SplitSigns gibi filmlerin yönetmeni olan, kendine has sinemasıyla uzun yıllardır adından söz ettiren M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Old'un ilk uzun fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Gael Garcia BernalEmbeth DavidtzThomasin McKenzie ve Eliza Scanlen gibi yıldızlar olan filmde bir aileyle birlikte sahilde yer alıyoruz ve olağandışı olaylar karşımıza çıkıyor. 

    Daha önce birkaç kez Koronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi ertelenen Old, 23 Temmuz 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Universal bünyesinde vizyon görecek olan korku filmi Old'un yeni fragmanı, Shyamalan'ın ilk dönem filmlerini andıran bir atmosfere sahip. Old, tatile giden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Tropik bir tatile giden aile, tenha bir plajda dinlendikleri sırada beklenmedik durumlarla karşılaşır. Aile, plajın anlam veremedikleri bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu keşfeder.

    Old filminin oyuncu kadrosunda ayrıca, Aaron PierreAlex WolffVicky KriepsAbbey LeeNikki Amuka-BirdKen LeungRufus Sewell ve Emun Elliott bulunuyor. Başarılı yönetmen M. Night Shyamalan, son olarak Apple TV+ için Servant adlı diziyi çekti ve övgüler toplamayı başardı. Hemen öncesinde ise Unbreakable'ın devamı niteliğindeki Split ve Glass'ı filmografisine ekledi ve hem gişe, hem övgü konusunda başarılı bir süreç geçirdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top