Hesabım
    Paul Giamatti ve Alexander Payne, Yeniden Bir Arada

    İkili, Sideways'ten yıllar sonra yeniden buluşuyor

    Paul Giamatti, yönetmen Alexander Payne'in yeni filmi “The Holdovers”ın kadrosuna katıldı. Proje, Santa Barbara şarap şehrine bir haftalık bir yolculuğa çıkan 40'lı yaşlarındaki iki adamı konu alan 2004 Oscar ödüllü komedi draması “Sideways”te bir ekip oluşturan Giamatti ve Payne'i yıllar sonra yeniden bir araya getiriyor.

    "The Holdovers" ayrıca; Payne'in "Nebraska", "The Descendants" ve "Sideways" gibi önceki filmlerinin tarzına yakın bir komedi drama olarak tanımlanıyor. Yönetmenin en son filmi Matt Damon, Christoph WaltzHong Chau ve Kristen Wiig gibi isimlerin başrolleri paylaştığı 2017 yapımı bilim-kurgu draması “Downsizing” oldu.

    “The Holdovers”ın senaryosunu “Whiskey Cavalier” ve “Kitchen Confidential” gibi birçok dizide senaristlik yapan David Hemingson yazdı. Mark Johnson filmin yapımcılığını üstlenecek. “The Holdovers”da Giamatti, Deerfield Academy adlı bir hazırlık okulunda genel olarak sevilmeyen bir profesör olan Paul Hunham'ı canlandıracak.

    1970'de, tatil için gidecek yeri olmadığı için kampüste kalır ve öğrencileri denetleme görevini üstlenir. Birkaç gün sonra geriye sadece bir kişi kalır: Angus adında, sorun çıkaran 15 yaşındaki, kötü davranışları her zaman onu okuldan atılmakla tehdit eden bir öğrenci. Kendi oğlu yakın zamanda Vietnam'da kaybolan okulun baş aşçısı Mary ile birlikte, New England'da iki hafta boyunca Noel'i birlikte geçirirken, üçü beklenmedik bir bağ kurar. Filmin diğer oyuncuları henüz açıklanmadı. Filmnation, gelecek haftaki Cannes Sanal Pazarı öncesinde uluslararası hakları satın aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top