Hesabım
    Jennifer Lopez, Netflix Bilim Kurgusu ‘Atlas’ın Başrolünde!

    Lopez, Netflix'le yaptığı anlaşmanın yeni filmine hazır

    Jennifer Lopez'in, Netflix'le yaptığı ilk bakış anlaşmasını imzaladıktan sonra, Rampage'ın yönetmeni Brad Peyton'ın yöneteceği bilim-kurgu gerilim filmi Atlas'ta oynayacağı ve yapımcılığını üstleneceği öğrenildi. Aron Eli Coleite, Leo Sardarian'ın orijinal fikrine dayanan senaryonun en son taslağını yazıyor. Joby Harold ve Tory Tunnell, Safehouse Pictures adına, ASAP Entertainment'tan Peyton ve Jeff Fierson'la birlikte yapımcı olarak Lopez'e katılıyor.

    Film, yapay zekaya sahip bir askerin, savaşı bitirmenin tek yolunun insanlığı bitirmek olduğunu belirlediği bir gelecekte insanlık için savaşan bir kadın olan Atlas'ın hikayesine odaklanıyor. Atlas, insanlığı tehdit eden yapay zekayı devre dışı bırakabilmek için, en çok korktuğu şey olan başka bir yapay zeka ile çalışmak zorunda kalıyor.

    Peyton, "Nuyorican Productions'ta Jennifer, Elaine ve ekibin geri kalanıyla birlikte, ortaklarımız Joby ve Tory ile çalışmaktan onur duyuyoruz. Jennifer'ı bu filmin başrolünde yönetme şansına sahip olmak bir rüyanın gerçekleşmesi, çünkü onun, çalışmalarından hayran olduğumuz inanılmaz gücü, derinliği ve özgünlüğü bu filme de getireceğini biliyorum. Ayrıca, Netflix'teki tüm ekiple tekrar çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Birlikte çalışmak inanılmazdı ve platformda başka bir film yapma fırsatına sahip olduğumuz için kutsanmış durumdayız.” dedi.

    Lopez ve şirketinin Netflix'le yaptığı anlaşma kapsamında iki proje daha planlanıyor. Niki Caro'nun yönettiği The Mother ve Isabella Maldonado'nun romanından uyarlanan The Cipher bu projeler olarak yakında karşımıza çıkacak. Lopez, Universal'ın romantik komedisi Marry Me'de Owen Wilson'la birlikte rol alacak. Ayrıca, Lionsgate aksiyon komedisi Shotgun Wedding'de yer alacak. Her iki film de 2022'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top