Hesabım
    Lynne Ramsay'in Yeni Filminde Joaquin Phoenix ve Rooney Mara Başrol!

    Ramsay, üç yeni projeyle birden geliyor

    David M. Benett/Dave Benett/WireImage

    İskoç film yapımcısı Lynne Ramsay'in, "You Were Never Really Here" filminde de çalıştığı Oscar ödüllü Joaquin Phoenix ve aktris Rooney Mara'yla yeni duyurulan "Polaris" adlı proje için bir araya geleceği duyuruldu. Yeni filmle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor ama Ramsay Phoenix haberini kendisi açıkladı ve "Deli, ama tanıdığım en iyi aktör. Sette yaptığı her şeyin bir nedeni var. Böyle özgün bir fikir bulduğunuzda çok daha zor ama Joaquin'le bir film hazırlarken heyecanlanmamak elde değil.” dedi.

    Phoenix, şu anda yönetmen Ari Aster'in ("Hereditary", "Midsommar") son filmi "Disappointment Blvd"nin Montreal'de çekimlerini yapıyor ve Apple için çekilen epik biyografik "Kitbag" filminde yönetmen Ridley Scott için çalışacak. Bu filmde, Jodie Comer'la birlikte yer alacak ve Napoleon'u canlandıracak. “Kitbag”, Phoenix ve Scott'ın daha önce Oscar ödüllü dönem aksiyon filmi “Gladiator”dan sonra birlikte çalıştıkları bir başka proje olacak.

    Ramsey'in ösonraki iki projesi uyarlama olacak. Biri, Margaret Atwood'un (“The Handmaid's Tale”) kısa öyküsü “Stone Mattress” ve Stephen King'in çok satan eserlerinden “The Girl Who Loved Tom Gordon” olacak. Atwood'un kısa öyküsü The New Yorker tarafından 2011'de yayınlandı ve 60'lı yaşlarında bir kadın olan kahraman Verna'nın hikayesini anlatıyor. Kocalarından birkaçı “doğal sebeplerden” öldükten sonra, yeni bir eş bulmak için bir Kuzey Kutbu gezisine çıkmaya karar verir ama yolculardan birinin on beş yaşındayken ona tecavüz ettiğini ve onu tanımadığını keşfeder. King romanı, Appalachian Trail'de kaybolan dokuz yaşındaki bir kıza odaklanıyor. Tek tesellisi portatif radyosu. O, Boston Red Sox'lı Tom Gordon'un büyük bir hayranı ve radyoda beyzbol maçlarını Tom'un onu kurtaracağını hayal ederek dinliyor.

    Ramsey, önümüzdeki yıllar oldukça aktif bir şekilde karşımızda olacak. Adı geçen projelerden hangisini önce izleyeceğimiz belli değil ama Phoenix ve Mara'nın başrolleri paylaşacağı film dağıtımcı bulmak konusunda fazla zaman kaybetmeyecektir. Belki de önümüzdeki yılın Cannes Film Festivali'nde bir Ramsay filminin alacağı yorumları duyabiliriz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top