Hesabım
    Freya Mavor, James Norton'lı Gerilim "Freegard"ın Kadrosunda

    Mavor, son olarak Industry dizisinde yer aldı

    Industry ve Skins yapımlarının yıldızı Freya Mavor, Londra'da çekilmekte olan İngiliz gerilim filmi Freegard'ın kadrosuna katıldı. Daha önce açıklandığı gibi, oyuncu kadrosunun başında James Norton (Little Women), Gemma Arterton (The King's Man), Shazad Latif (Star Trek Discovery), Marisa Abela (Industry), Edwina Findley (The Wire), Julian Barratt (The Mighty Boosh), Sarah Goldberg (Barry) ve Jimmy Akingbola (In The Long Run) yer alıyor.

    Oyuncu kadrosunda bulunan ve yardımcı rolleri üstlenen yıldızlar arasında ise Rob Malone (Vikings), Philip Wright (Line Of Duty), Micheal Fenton Stevens (Benidorm) ve Charlotte Avery (Doctors) yer alıyor. Gerçek olaylara dayanan film, Norton'un canlandırdığı kariyer dolandırıcısı Robert Freegard'ın, onu alaşağı eden kadın olan, Gemma Arterton'ın canlandıracağı karakterin hikayesini anlatacak.

    Dün gece kısa filmleri Rough ile IFTA kazanan Adam Patterson ve Declan Lawn, Michael Bronner (The Moritanian), Patterson ve Lawn (The Salisbury Poisonings) tarafından yazılan bir senaryodan filmi yönetiyorlar. Rabbit Track Pictures ve The Development Partnership, Night Train Media desteğiyle prodüksiyon yapıyor.

    Freya Mavor, Industry ve Skins dışında daha çok Sunshine On Leith, Sense Of An Ending, The Emperor Of Paris ve The Keeper adlı yapımlarla tanınıyor. Oyuncu, bu proje dışında Michael Hoffman'ın yönetmenliğini üstlendiği politik film Gore ve Laurent Laiviere'in çekeceği Joan Verra isimli filmde Isabelle Huppert'le başrolü paylaşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top