Hesabım
    2022, Brad Pitt'in Yılı Olacak

    Brad Pitt, 2022'de 3 önemli filmde rol alacak

    Covid-19'un sinema salonlarını kapatmasına ve stüdyoları sayısız televizyon programı ve filmin prodüksiyonunu ertelemeye zorlamasıyla sinemaseverler, 2019'un bilim kurgu gerilim filmi Ad Astra'dan bu yana Brad Pitt'i beyaz perdede göremediler. Oyuncu, aynı yıl gösterime giren Quentin Tarantino'nun yönettiği Once Upon a time...in Hollywood filmindeki dublör rolüyle Oscar kazandı. Pitt, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adayı Tom Hanks, Al Pacino, Joe Pesci ve Anthony Hopkins'i geride bıraktı.

    Eğlence sektörünün toparlanma belirtileri göstermesiyle birlikte sinemaseverler, 2022'de vizyona girecek birkaç Pitt filmini sabırsızlıkla bekleyebilir. Pitt'in 1991 yapımı Thelma & Louise'deki çıkış performansından bu yana, oyuncu son otuz yılda düzinelerce ticari ve eleştirmenlerce beğenilen filmde rol aldı. Oyuncu, kara komedilerden romantik dramalara ve bilim-kurguya kadar her türde yer aldı. Güçlü yönetmenler Joel ve Ethan Coen, Steven SoderberghRobert Redford ve David Fincher'la çalıştı. 2001 yılında Pitt, yapım şirketi Plan B Entertainment'ı kurdu ve Oscar podyumuna çıkan The Big Short, Moneyball, Moonlight ve 12 Years a Slave gibi filmlerin yapımcılığını üstlendi.

    2022 yılında Pitt, Oscar potansiyeli olan üç ayrı filmde rol alıyor. Sandra Bullock'un son filmi Lost City of D'de yardımcı rolde oynayacak. Şu anda Dominik Cumhuriyeti'nde çekilmekte olan Lost City of D, stüdyoya göre bir suç hikayesine dönen romantik bir yolculuk filmi. Başrolde Channing Tatum yer alıyor ve diğer oyuncular arasında Daniel Radcliffe, Patti HarrisonDa'Vine Joy Randolph ve Oscar Nuñez yer alıyor.  Adam ve Aaron Nee (Masters of the Universe) kardeşlerin yönettiği Lost City of D, Paramount tarafından 15 Nisan 2022'de gösterime sokulacak.

    Pitt'in başrol oynayacağı filmlerden biri ise Kotaro Isaka'nın popüler kitabı Maria Beetle'a dayanan, Sony aksiyon gerilimi Bullet Train olacak. Film, Pitt'in eski dublörü David Leitch (aynı zamanda Deadpool 2 ve Atomic Blonde'u yönetti) tarafından yönetiliyor ve Tokyo'dan Morioka'ya hızlı trenle seyahat ederken görevlerinin iç içe geçtiğini öğrenen bir grup suikastçıya odaklanıyor. Bu yüksek hızlı macerada Uğur Böceği adında bir tetikçiyi oynayan Pitt'e eşlik eden isimler Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Joey King, Masi Oka, Michael Shannon, Logan LermanLady Gaga ve Sandra Bullock olacak. Çekimler mart ayında tamamlandı ve filmin resmi bir vizyon tarihi olmamasına rağmen, 2022'de gösterimde olması planlanıyor.

    2022'de Pitt'i izleyeceğimiz bir diğer film, Oscar sahibi Damien Chazelle'in (La La Land) yönettiği Babylon olacak. Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li, Katherine Waterston, Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas HaasEric Roberts ve P.J. Byrne filmin kadrosundaki diğer isimler. Konunun detayları henüz belli deği ama Deadline'a göre hikaye, 1920'lerin Hollywood'unda, sessiz filmlerin sesli sinemaya dönüştüğü zamanlarda geçiyor. Chazelle ayrıca senaryoyu kaleme aldı ve Tobey Maguire baş yapımcı olarak görev yapıyor. Babylon hala ön yapım aşamasında ama Paramount, filmi 25 Aralık 2022'de gösterime sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top