Hesabım
    Stephen Dorff, Marvel Filmleri Hakkında Sert Açıklamalarda Bulundu

    Dorff, Marvel filmlerinde oynamak istemediğini dile getirdi

    Rodin Eckenroth

    True Detective oyuncusu Stephen Dorff, İngiltere'de, The Independent'ta yayınlanan samimi bir röportajda Hollywood'a birkaç sert eleştiri yaptı. Dorff, uzun metrajlı Marvel filmi Black Widow'u "kötü bir video oyunu" olarak nitelendirdi ve Marvel filminin yıldızı Scarlett Johansson için utandığını dile getirdi. Dorff röportajda, "Black Widow' gibi filmlerde olmak istemediğim için hâlâ iyi şeylerin peşindeyim." dedi.

    Dorff, "Bu filmler bana çöp gibi görünüyor. Kötü bir video oyununa benziyor. O insanlar adına utanıyorum. Scarlett adına utandım! Beş, yedi milyon dolar aldığına eminim ama onun adına utanıyorum. O filmlerde olmak istemiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Geleceğin Kubrick'i olacak o çocuk yönetmeni bulacağım ve onun için oyunculuk yapacağım." dedi.

    Şu anda karma dövüş sanatları filmi Embattled'da yer alan oyuncu, Akademi Ödülleri'ni de kınadı. Dorff, “Bu yılki Oscar, şimdiye kadar gördüğüm en utanç verici şeydi. İşim büyük bir yarışma programı haline geliyor. Ne yaptıkları hakkında hiçbir fikri olmayan aktörlerimiz var. Ne yaptıkları hakkında hiçbir fikri olmayan film yapımcılarımız var. Hepimiz bu platformların olduğu küçük kutuların içindeyiz. TV, film, artık hepsi büyük bir içerik kümesi oldu." dedi.

    Bu cuma sinemalarda vizyona girecek olan Black Widow, Johansson'un baş karakterine odaklanan ilk Marvel filmi. Dorff, John Waters'ın 2000 yapımı komedisi Cecil B. Demented'de oynamayı seçmek de dahil olmak üzere kariyer seçimlerinden pişmanlık duymadığını söyledi. Menajerlerinin önerdiği "boktan bir film" yüzünden çılgına döndüğünü ve yollarını ayırdığını anlattı. Dorff, bu konuda; “Neden bir John Waters filmi yapmayayım? Diğer filmler berbat! Onlar kariyeriniz veya para açısından hiçbir şey katmayacak ama ben Cannes'a gideceğim, ayakta alkışlayacağız ve dünyanın dört bir yanındaki çocuklar, sinema öğrencileri ve John Waters hayranları, bugüne kadar yaptıkları bu lanet filme tapacaklar. Bunu neden yapmayayım dedim ve bu yüzden o menajeri kovdum.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top