Hesabım
    Animasyon Filmi "Addams Ailesi 2"den Altyazılı Fragman

    Devam filminden Türkçe altyazılı fragman yayında

    MGM, 8 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen The Addams Family 2 adlı devam filminin resmi fragmanını ve Türkçe altyazılı fragmanını yayınladı. Yeni fragman, baş karakterler Morticia, Gomez ve tuhaf klanın geri kalanı bir yolculuğa çıktıklarında, ülke çapında yol alırken onlara bir göz atmamızı sağladı ve yine eğlenceli anlarla dolu olduğunu izleyiciye gösterdi.

    Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon 'Wanna' Walton, Wallace Shawn, Snoop Dogg, Bette Midler ve Bill Hader'in seslendirdiği The Addams Family 2, Amerika'da ise 1 Ekim'de vizyona girecek. Resmi özete göre; Herkesin en sevdiği ürkütücü aile, animasyon komedi devam filmi The Addams Family 2'de geri döndü. Bu yepyeni filmde Morticia ve Gomez'i, çocuklarının büyüdüğü, aile yemeklerini geride bıraktıkları yaşa geldikleri ve tamamen karmaşık hayatlarıyla uğraştıkları için perişan halde buluyoruz.

    Aile bağlarını geri kazanmak için Pugsley, Fester Amca ve mürettebatı perili kamplarına ulaşmak ve son bir sefil aile tatili yapmak için yola çıkmaya karar verirler. Amerika'daki maceraları onları kendi gerçekliğinden uzaklaştırır ve yol boyunca yeni bazı karakterlerle komik karşılaşmalar yaşarlar. İkonik kuzenleri It ve birçok yeni tuhaf karakter onları karşılar. Bu yolculukta ne yanlış gidebilir ki?

    Greg Tiernan ve Conrad Vernon tarafından yönetilen, MGM'in 2019'daki uzun metrajlı filminin devamının yapımcılığı Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling ve Alison O'Brien tarafından gerçekleşirken, yürütücü yapımcılık görevinde Kevin Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Aaron L. Gilbert, ve Jason Cloth olacak. United Artists Releases filmin dağıtımını düzenleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top