Hesabım
    Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'lu "Red Notice"tan Prömiyer Tarihi ve İlk Görsel

    Johnson, Netflix filminin resmi gösterim tarihini paylaştı

    Netflix

    Dwayne JohnsonRyan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı yeni komedi-aksiyon gerilim filmi “Red Notice”, bu sonbaharda Netflix'te gösterime giriyor. Johnson, perşembe sabahı sosyal medya platformlarında “Red Notice”in 12 Kasım'da vizyona gireceğini duyurdu ve Netflix ilk görseli yayınladı. Twitter'da siren, ateş ve Dünya emojileriyle süslenmiş bir mesajla “Resmi olarak haberdarsınız. Netflix'in şimdiye kadarki en büyük filmi #REDNOTICE 12 Kasım'da dünyanın dört bir yanındaki oturma odalarınızda prömiyer yapacak." dedi.

    Film yapımcısı ve Johnson'ın sık sık birlikte çalıştığı Rawson Marshall Thurber (“DodgeBall,” “We're the Millers,” “Central Intelligence”) “Red Notice”i yazıp yönetti. Filmin konusu, çağlar için beklenmedik bir üçlüyü anlatıyor: FBI'ın en iyi profil uzmanı (Johnson) ve iki rakip suçlu olan, dünyanın en çok aranan sanat hırsızı (Gadot) ve dünyanın gördüğü en büyük dolandırıcı (Reynolds) bir araya geliyor. Cesur bir soygun beklenmedik üçlüyü birleştiriyor ve dünyanın başını döndürüyor. “Red Notice”ın yapımcıları arasında FlynnPictureCo ve Johnson adına Thurber, Beau Flynn, Seven Bucks Productions adına Dany Garcia ve Hiram Garcia yer alıyor.

    Universal, Johnson'ın “Jumanji: Welcome to the Jungle” filminin gişe başarısının ardından, stüdyo proje için bir ihale savaşı kazandıktan sonra “Red Notice”ın planlarını yapmıştı. Koronavirüs pandemisi sinema salonlarını kapanmaya zorladıktan sonra film beş ay ertelendi ve sonunda Netflix'e satıldı. Sinemada vizyona girmese bile Reynolds, Johnson ve Gadot'un “Red Notice” rolleri için büyük ödemeler alacakları bildirildi. Her birinin yapım için 20 milyon dolar alması bekleniyor. Film, 12 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top