Hesabım
    ‘Tomorrow War’un Devam Filmi İçin Görüşmeler Başladı

    Chris Pratt ve yönetmen Chris McKay, görüşme odasında!

    Kısa sürede bir hit haline gelen Tomorrow War, devam edecek. Amazon Prime Video'da gösterime giren uzaylı istilası konulu gerilim filminin ardından bir hafta sonra, Amazon Studios ve Skydance, filmin devamı için görüşmelere başladı. Şu anki plan, yönetmen Chris McKay, senarist Zach Dean ve yıldızlar Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Sam Richardson, Betty GilpinEdwin Hodge ve J.K. Simmons'ın geri dönecek olması ama henüz bir kadro anlaşması yapılmadı.

    “The Tomorrow War”, başlangıçta Paramount Pictures'ın sinemalarında gösterime girecekti ama pandemi sonunda, stüdyo, filmi Amazon'a 200 milyon dolara satmak zorunda kaldı. Film, 2 Temmuz'da 240'tan fazla ülkede Prime Video'da gösterime girdi ve bir iddaya göre, akış platformlarındaki en iyi uzun metrajlı film oldu. Amazon, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

    Filmde, Pratt ve Richardson, White Spikes adlı açgözlü uzaylıların saldırısına karşı kaybedilen bir savaşa yardım etmek için 30 yıl sonrasına seyahat eden Dan ve Charlie'yi oynuyor. Gelecekte Dan, etkili bir şekilde istilayı yok edebilecek bir zehir geliştiren yetişkin kızı Muri (Strahovski) ile tanışır. Dan, günümüze geri döndüğünde, zehri de yanında götürür. O ve Charlie, Rus Kuzey Kutbu'ndan en az 1000 yıl önce Dünya'ya düşen  ilk White Spikes'ı içeren gömülü uzaylı gemisini bulur. Dan'in ayrı yaşadığı babası (Simmons), Dan, Charlie ve küçük bir gönüllü asker müfrezesi ile mücadeleye başlarlar. 

    Bir devam filmi, belki de öncesini anlatabilir ya da başarısız olduklarını görmemizi sağlayabilir. “The Tomorrow War”un çıkışından önce Variety ile yaptığı bir röportajda McKay, film dünyasına geri dönmeye ve White Spikes'ın nereden geldiğini daha fazla keşfetmeye hevesli olduğunu söyledi. “Bu canlıların dünyasını, nereden geldiklerini, nasıl yaratıldıklarını, yetiştirildiklerini ve belki de nasıl kullanıldıklarını konuştuk.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top