Hesabım
    ‘Miracle in Cell No. 7’a Bu Kez İspanyol Versiyon Geliyor

    7. Koğuştaki Mucize, İspanya'ya transfer oldu!

    Hit Kore filmi "Miracle in Cell No. 7", satış temsilcisi Contents Panda ile prodüksiyon şirketi Rock and Ruz arasındaki anlaşmanın ardından İspanyolca olarak yeniden çevrilecek. 2013 yapımı orijinal film, hırsızlık suçlamasıyla haksız yere hapse atılan zihinsel engelli bir adamın gerçeklere dayalı hikayesini anlatıyordu. Hikaye, Aras Bulut İynemli başrolüyle ve 7. Koğuştaki Mucize adıyla ülkemizde de uyarlanmış ve Oscar aday adayı olmuştu.

    Karakter, hapisteyken masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak, hücresini paylaşmak için kızını kaçıran diğer mahkumlarla arkadaş olmak zorunda kalır. Film, Kore sinemalarında gösterime girdiğinde 80 milyon dolar hasılat elde etti ve Hindistan, Türkiye, Filipinler, Endonezya ve Kanada'da başarıyla yeniden çekildi. Uluslararası haklar, “Train to Busan” stüdyosu Next Entertainment World'ün bir iştiraki olan Contents Panda ve bağımsız satış firması Finecut tarafından yürütülmektedir. Rock and Ruz ise, Miguel Ruz ve Jordi Roca tarafından yönetilen yeni bir şirkettir. Ruz, daha önce Netflix'in hit bilim kurgu dizisi “Black Mirror”da yapımcıydı.

    Kore basını, Goya'da en iyi erkek oyuncu ödülü olan "Cross The Line" ("No Mataras") oyuncusu Mario Casas'ın başrolde yer alacağını yazdı. Prodüksiyon ve dağıtım kanalının başlaması da dahil olmak üzere diğer ayrıntılar henüz onaylanmadı. Cannes Pazarı'nda “The Night Shift” ve “Hostage: Missing Celebrity” ticari başlıklarını sunan Panda, kısa süre önce başka bir filmle yeniden çevrim başarısı elde etti. İlk gösterimi 2017'de Cannes'da yapılan “The Villainess”ın bir dizi uyarlaması için Skybound Entertainment ve Amazon Studios'la anlaşma yaptı. Yönetmen Jeong Byeong-Gil'in yöneteceği pilot bölümün yapımcılığını Francesca Hu üstleniyor. Jeong ayrıca “Star Trek Beyond” yazarı Doug Jung'la birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top