Hesabım
    Lea Seydoux, Pozitif Kovid Testi Sonrası Cannes Turunu İptal Etti

    Dört filmi Cannes'da yer alan Seydoux, festivale katılamıyor

    Lea Seydoux, geçtiğimiz hafta açıkladığı pozitif test sonucunun ardından, belirsizliğini koruyan katılım durumu konusunda kararını verdi ve bu yıl Cannes Film Festivali'ne katılmama kararı aldı. Yıldız oyuncu, kendi izolasyonuna hizmet etmek ve “herkesi güvende ve sağlıklı tutmak için üzerine düşeni” yapmak adına Paris'te kalıyor.

    İlk teşhisi aldığı sırada asemptomatikti ve ertesi gün, yani pazar günü negatif test sonucu aldı. Bu haber hem kendisini, hem hayranlarını biraz umutlandırdı ama çoğu ülkede olduğu gibi Fransız kuralları da pozitif bir sonuçtan sonra 10 gün kişinin kendi kendine karantinada kalmasını zorunlu kılıyor. Seydoux da izin çıksa bile festivale katılmamayı tercih etti.

    Bu haber, bu yıl dört filmiyle birden festivale katılan oyuncunun, ihtişamlı bir festival haftası geçirmesini engellemiş oldu. Zira, dört ayrı gala ve basın toplantısına katılma planı vardı. Bu durum, pek az oyuncuya nasip olan bir şans. Bu filmler: Wes Anderson'ın The French Dispatch'i, Arnaud Desplechin'in Deception'ı, Bruno Dumont'un France'ı ve Ildikó Enyedi'nin The Story of My Wife'ından oluşuyor.

    Seydoux'dan konuyla iligli yapılan açıklamada: "Ne yazık ki Paris'te kendimi karantinaya almalıyım ve bu yıl Cannes Film Festivali'ne katılamayacağım. Keşke sinemanın en sevdiğim festivale dönüşünü kutlayabilseydim ama dikkatli olmak ve herkesi korumak için üzerime düşeni yapmak güvenli ve sağlıklı olmak için gerekli. Dört yönetmenimi ve oyuncu kadrosunu olağanüstü başarılarından dolayı alkışlıyorum. Uzaktan ve düşüncelerde, tüm kalbimle yanınızdayım.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top