Hesabım
    Debra Granik, ‘Like No Other’ Uyarlamasını Yönetecek

    Leave No Trace'in yönetmenşnden yeni film yolda!

    Yazar/yönetmen Debra Granik, 2018'in en iyi ve en underrated filmlerinden biri olan “Leave No Trace”le bizleri büyüledikten sonra, aynı adlı genç yetişkin romanından uyarlanacak olan “Like No Other”'la gözünü daha şehirli bir yaşama çeviriyor. 2015'te yayınlanan "Like No Other"ın, Doğu Parkway'de buluşan Hasidik bir kadınla laik bir erkek arasındaki yasak romantizmi takiben "Batı Yakası Hikâyesi"nin bir tür çağdaş yorumu olduğu söyleniyor.

    Still Rolling Productions'tan Granik ve Anne Rosellini ve Mad Dog Film'den Alix Madigan ortaklaşa olarak yapımcılık yapacaklar ve kitabın haklarını satın aldılar. Rosellini ve Madigan'ın yapımcılığını üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda Debra Granik oturacak. Çekimlerin bu yıl içerisinde başlaması ve filmin, 2022 sonlarında vizyonda olması bekleniyor.

    Ortak açıklamada, Granik, Rosellini ve Madigan, Genç Devorah'ın gücü ve karmaşıklığı ve hayattaki amacını bulmak için çıktığı yolculukla hemen etkilendiklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Una'nın yarattığı dünya, içinde yaşamak istediğimiz bir dünya. Beklenmedik dostluklar kurulur ve katılık, yerini sevgiye ve 'öteki'nin kabulüne bırakır."

    Deadline'ın haberine göre Granik, Rosellini'nin de aynı şekilde yapımcı olacağı başka bir projede Barbara Ehrenreich'in “Nickel and Dimed” adlı kitabının bir uyarlamasına sahip. “Winter's Bone” ve “Leave No Trace” arasında “Stray Dogs” belgeselini yöneten Granik, ilk çıkışını ise 2004 yapımı "Down to the Bone" filmiyle gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top