Hesabım
    "Your Name"in Paramount ve Bad Robot Uyarlamasından Son Detaylar

    ‘Minari’nin yönetmeni Lee Isaac Chung, projeden ayrıldı mı?

    Minari yönetmeni Lee Isaac Chung, Your Name'in Paramount ve Bad Robot uyarlaması ile yollarını ayırdı. Kaynaklar, zamanlama çakışmalarının, nihayetinde Chung'un projeden ayrılmasına yol açtığını bildiriyor. Paramount'un birkaç potansiyel taliple temasa geçerek, Chung'un yerine geçecek kişiyi bulmak için hızlı davrandığı söyleniyor.

    Chung, eleştirmenlerce beğenilen draması Minari'nin geçen yıl Sundance'in sevgilisi olduktan sonra projeyi almıştı ve bu ivmeyi bu yılki Oscar'larda En İyi Film adaylığına kadar taşıdı. Bad Robot'tan J.J. Abrams, orijinal yapımcı Genki Kawamura ile birlikte yeni uyarlamanın başında olacak. Toho, filmin Japonya'daki dağıtımını üstlenecek ve Paramount diğer tüm bölgelerde gösterime sokacak.

    Orijinal anime filmi, yalnızca Japonya'da 303 milyon dolar hasılat elde ederek hâlâ Japonya'nın en büyük hitlerinden biri ve hakları 2017'de piyasaya çıktığında, hemen piyasadaki en sıcak telif paketlerinden biri haline geldi. Bunun üzerine bütün şirketler teklif için sıraya girdi. Abrams'ın orijinal filmin bu kadar büyük bir hayranı olması, onu bir adım öne taşıdı ve Paramount'la birlikte, kendi şirketi Bad Robot adına hakları elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top