Hesabım
    Grantham Coleman, Iñárritu'nun Yeni Filminin Kadrosunda!

    Oscar ödüllü yönetmen, yeni filminin çalışmalarını sürdürüyor

    Jim Cox

    Tiyatro çalışmaları ve Shakespeare uyarlamalarındaki performanslarıyla tanınan Grantham Coleman, şu anda Mexico City'de çekilen Alejandro Gonzalez Iñárritu'nun son filmine katılmaya hazırlanıyor. Limbo adıyla anılan İspanyolca filmde ayrıca Lucrecia Martel'in Zama filminde rol alan Meksikalı aktör Daniel Giménez Cacho da rol alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmiyor ama Meksika'nın politik ve sosyal modernliğini araştıran bir masal türü olduğu düşünülüyor. Juilliard eğitimli bir tiyatro oyuncusu olan Coleman, en son Central Park'ta Kenny Leon için Danielle Brooks'un karşısında Much Ado About Nothing'de rol aldı ve Broadway'de Brian Cox'la The Great Society'de Martin Luther King'i canlandırdı. Ayrıca, Old Globe'da Hamlet'te yer aldı. Yakın zamanda Seberg'de Bobby Seale olarak görüldü.

    Inarritu, Akademi tarihine geçerek, iki yıl üst üste Oscar kazanan yönetmenlerden biri oldu. Birdman ve The Revenant filmleriyle heykelciğe uzanan Meksikalı yönetmen, Amores Perros'la başladığı kariyerinde 21 GramsBabel ve Biutiful filmlerine de imza attı. Son filmini 2015 yılında çeken Inarritu, ülkesine dönerek kendi dilinde bir film çekmeye karar verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top