Hesabım
    ‘Sweet Tooth’un Yönetmeni Alexis Ostrander, Gerilim Filmi ‘Delilah’ı Yönetecek

    Ostrander, yeni projesi için çalışmalara başladı

    AppleTV Plus'ın M. Night Shyamalan dizisi Servant ve Netflix'in hit dizisi Sweet Tooth'un bölümlerini yöneten Alexis Ostrander, senarist Harrison Query ve Tommy Wallach'tan gelen Screen Gems filmi Delilah'ı yönetecek. Psikolojik gerilim filminin Gone Girl'ün ruhunda olduğu söyleniyor ve şu an geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Scott Strauss ve Michael Bitar, Screen Gems için Delilah'ı getirdi ve stüdyo için anlaşmayı Dan Primozic yaptı. Filmin yapımcılığını Scott Glassgold ve Ground Control Entertainment üstleniyor. Glassgold ve Query, Reddit'ten ilham alan korku filmi My Wife and I Bought a Ranch'i Temmuz ayında Netflix'e 1 milyon doların üzerinde bir anlaşmayla sattı.

    Bu hikaye, Query'nin kardeşi Matt Query tarafından kaleme alındı. Ayrıca, Query, ekim ayında Heads of State ile büyük bir satışanlaşması yaptı. Filmde Idris Elba ve John Cena başrollerde yer alacak. Yapımcı ise Peter Safran olacak. Glassgold ve Query'nin diğer ortak projeleri arasında, Netflix'te modern bir Üç Silahşörleri uyarlaması ve Lionsgate yapımı Incident at Fort Bragg da yer alıyor.

    Ostrander'ın yönettiği diğer TV bölümleri arasında Supergirl, Nancy DrewSwamp Thing ve Shadowhunters yer alıyor. Kısa süre önce Netflix, Sweet Tooth'un 4 Haziran'daki lansmanından bu yana 60 milyon üye hane tarafından izlendiğini ve en çok izlenen İngilizce orijinal diziler listesinde 6. sıraya yerleşerek, Emily in Paris'in önünde ve The Queen's Gambit'in hemen altında olduğunu duyurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top