Hesabım
    Jaime Pressly, Bağımsız Film ‘The Re-Education Of Molly Singer’ın Kadrosuna Katıldı

    Pressly, 7 yıllık "Mom" macerası sonrası ilk projesini buldu

    Andy Palmer'ın yönettiği bağımsız film The Re-Education of Molly Singer'ın oyuncu kadrosuna, "Mom" dizisindeki 7 yıllık serüvenini yeni bititren Jaime Pressly de dahil oldu ve adları daha önce duyurulan Britt Robertson, Ty Simpkin, Nico SantosHolland Roden ve Wendie Malick gibi oyunculara katılmış oldu. Film, şu anda yapım aşamasında bulunuyor.

    Robertson, avukat olarak, son profesyonel kariyerini ve en büyük davasını sert parti yaşam tarzı nedeniyle kaybeden kaybeden Molly Singer adındaki karakteri oynuyor. Molly, kovulmak yerine, baskıcı ve kontrolcü patronu Brenda tarafından, eski mezun olduğu okula yeniden kaydolmak, sosyal açıdan beceriksiz oğlu Elliot (Simpkins)'la arkadaş olmak ve zaten çalkantılı bir süreçte ona rehberlik etmekle görevlendirilir.

    Pratik zekası, yılların tecrübesi ve en iyi arkadaşı Paulie ile donanmış Molly, parlak günlerinden bu yana üniversitenin kesinlikle değiştiğini keşfeder ve gerçekten en iyi dört yılını vererek baştan başlamanın en doğru karar olduğunu düşünmeye başlayarak hayatını yeni bir yolculuğa çıkarır. Santos, Ollie'yi oynayacak, Roden, Trina'yı, Malick ise Bayan Zimmerman'ı canlandıracak. Todd Friedman ve Kevin Haskin senaryoyu kaleme aldı. Yapımcılar ise Warner Davis ve Friedman.

    Pressly, son olarak, bu yıl sekizinci ve son sezonuyla sona eren CBS sitcomu Mom'da rol aldı. Bu yılın başlarında, dizideki performansıyla Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde Komedi Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Pressly ayrıca, Altın Küre'ye aday gösterildiği NBC sitcom My Name Is Earl'deki Joy Turner rolüyle ve 2007'de Komedi Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında bir Emmy Ödülü kazanmasıyla tanınıyor. Uzun metrajlı filmleri arasında Poison Ivy: The New Seduction, Joe Dirt ve I Love You, Man yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top