Hesabım
    Gerilim Filmi "Nefesini Tut 2"den Yeni Fragman

    Film, 13 Ağustos tarihinde vizyona çıkacak

    Nefesini Tut 2 için yeni bir red-band fragman yayınlandı. Orijinal film, 2016 yılında gösterime girdi ve devam filminin gelmesi için yeterli bir başarı elde etti. Korku/gerilim filmi, kör bir adamın evine giren üç hırsızın yarattığı olay örgüsünü takip ediyor. Ancak, çok geçmeden kör adamın sandıkları kadar çaresiz olmadığını anlıyorlar. Filmin prömiyeri South by Southwest Film Festivali'nde yapıldı ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı.

    Devam filmi, ilk filmin yıllar sonrasında geçiyor. İlk filmdeki Norman (Stephen Lang) adlı kör adam şimdi 11 yaşındaki Phoenix (Madelyn Grace)'le birlikte yaşıyor. Sarhoş bir sürücü yüzünden ölene kadar sahip olduğu aileyi yeniden yaratmaya çalışıyor ve sakin bir hayat sürmeye çalışıyor. Ancak, daha fazla davetsiz misafir evine girmeye çalıştığında, neden hafife alınmaması gerektiğini bir kez daha kanıtlıyor. Fede Álvarez, ilk filmde birlikte çalıştıkları Rodo Sayagues'le birlikte senaryoyu yazdı. Álvarez, Sayagues ilk yönetmenlik denemesini yapacağı için koltuğu kendisine devretti.

    Fragman, yeni hikayeyle ilgili bazı göndermeler ve ardından izleyicilerin devam filminden bekleyebileceği bazı vahşet sahnelerini içeriyor. Norman'ın körlüğü göz önüne alındığında, fragman davetsiz misafirlerle savaşmanın bazı yaratıcı yollarını keşfetmemizi sağlıyor. Nefesini Tut 2 fragmanı çok kanlı olmasa da bol miktarda şiddet içeriyor. Fragmanın ilk kısmı, karakterin yeni hayatının neleri getirdiğini gösteriyor. Phoenix'i, ihtiyaç duyduğu bir zamanda çevresine karşı nasıl davranması gerektiği konusunda eğitiyor.

    Fragman, Norman'ın evine girmeye çalışan yeni davetsiz misafir grubunu göstermesiyle daha karanlık bir atmosfere geçiyor. Norman'ın onları birer birer avlamaya başladığı acımasız manevralardan bazılarını görüyoruz. Yeni film, özellikle renk tonları olarak orijinal filme çok benziyor. Fragman, sonuç olarak, başarılı bir şekilde çok fazla gerilim sağlıyor. Davetsiz misafirlerden bazılarının akıbetiyle ilgili muhtemelen ağır spoiler içeriyor gibi görünse de kesinlikle şiddetin boyutunu anlamamızı sağlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top