Hesabım
    Gerard Butler'lı Aksiyon Copshop'tan Fragman

    Butler, yenir bir aksiyon gerilim filmiyle geliyor

    Copshop, dükkan sahibi polisler ya da alışveriş yapmayı seven polisler için kullanılan bir terim ve onlar hakkında bir film değil. Sözlük anlamına göre "Copshop", bir polis karakolu için kullanılan argo bir kelime. Gerard Butler'ın canlandırdığı bir suikastçinin, rakip bir suikastçıyla (Toby Huss), amaçlanan kurban olan hapisteki dolandırıcı (Frank Grillo) ve son derece kötü bir polisle (Alexis Louder) karşı karşıya geldiği yer de tam olarak burası.

    Butler'ın karakterinin ahlaki açıdan belirsiz olduğu fragmanda anlaşılıyor. Butler'ın karakterinin giyim tarzı ve hatta saç stili bize her yöne çekebileceğimiz bir rolde olduğunu kanıtlıyor. İlk yıllarında romantik komedilerle karşımıza çıkan ve bu türün aranan oyuncularından olan Butler, artık tamamen bir aksiyon yıldızına dönüşmüş vaziyette.

    Chopshop'un yönetmen koltuğunda Smokin 'Aces, Narc, A-Team, The Grey ve Stretch gibi, genelde beğenilen aksiyon filmlerinin başındaki isim Joe Carnahan oturuyor. Carnahan, senaryoyu Mark Williams'ın bir hikayesinden Kurt McLeod'la birlikte yazdı. Film, eylül ayında Avrupa'nın bazı ülkelerinde gösterime girecek ve vizyon yolculuğuna başlayacak.

    Gerard Butler, "300" filmiyle büyük çıkış yakalamış ve daha çok tanınmaya başlamıştı. Daha sonra P.S.: I Love You ve The Ugly Truth gibi romantik komedilerde ve Guy Ritchie filmi Rock'n Rolla'da görüldü. Gamer, Law Abiding Citizen ve Machine Gun Preacher'la aksiyon türüne merhaba diyen Butler, son 10 yılında neredeyse başka türde filmde yer almadı ve en çok aranan aksiyon yıldızlarından biri oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top