Hesabım
    Suç Gerilimi "Yakuza Princess"tan Fragman Yayında!

    Aksiyon dolu gerilim filminden ilk fragman!

    Magnolia Pictures ve Magnet Releasing, Japon-Amerikalı şarkıcı MASUMI ve Jonathan Rhys Meyers'in (The Tudors) başrollerini paylaştığı Yakuza Princess'ın resmi fragmanını ve posterini yayınladı. Yakuza Princess, 3 Eylül'de sinemalarda vizyona girmeden önce 18 ve 20 Ağustos'taki gösterimlerle bu yılki Fantasia Festivali'nde prömiyerini yapacak.

    Fragman, Rhys Meyers'in karakterini hafızasını kaybettikten sonra hastanede, yüzünde şüpheli yaralarla uyandığında bulmamızı sağlıyor. MASUMI, dünyadaki en güçlü Yakuza suç ailelerinden birinin varisi olduğunu öğrenen bir yetim olan Akemi'yi oynuyor. Aile çok güçlü ve tam anlamıyla tüm suç sendikasının yarısını kontrol ediyor ama hepsi bu değil! Ayrıca, heyecan verici dövüş sahneleri sırasında her iki ana karakterin de kullandığı görülen eski bir katana var. Her nasılsa, bu kılıç onların kaderlerini birbirine bağlayan şey. Tahmin edilebileceği gibi, diğer Yakuza aileleri Akemi'yi yakalamaya ve onu öldürmeye çalışıyorlar, böylece onun pozisyonunu gasp edebilirler ve güç sahibi olabilirler.

    MASUMI ve Rhys Meyers'e ek olarak Yakuza Princess, Tsuyoshi Ihara'yı kadrosunda bulunduruyor. Danilo Beyruth'un Shiro adlı çizgi romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Vicente Amorim yaparken, senaryosunu Fernando Toste ve Kimi Howl Lee kaleme alıyor. Yakuza Princess'in 18 Ağustos ve 20 Ağustos'ta 2021 Fantasia Festivali'nde gösterilmesi planlanıyor. 3 Eylül'de ise genel gösterime girecek.

    Orijinal özet bilgisine göre; Dünyanın en büyük Japon diasporası olan Brezilya'nın geniş Japon topluluğu Sao Paulo'da geçen Yakuza Princess, Yakuza suç örgütünün yarısının varisi olduğunu keşfeden yetim Akemi'yi (MASUMI) takip ediyor. Eski bir kılıcın kaderlerini bağladığına inanan, hafızasını kaybetmiş bir yabancıyla (Rhys Meyers) huzursuz bir ittifak kuran Akemi, onun ölmesini isteyen sendikanın diğer yarısına karşı savaş açmalıdır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top