Hesabım
    Jessica Chastain, Toronto Film Festivali'nden Özel Ödül Alacak

    Chastain, festival tarafından onurlandırılacak

    Toronto Uluslararası Film Festivali, “The Eyes Of Tammy Faye”in yıldızı ve yapımcısı Jessica Chastain'in bu yıl düzenlenecek 46. festivalde Tribute Actor Ödülü'nü alacağını açıkladı. Festival tarafından yapılan açıklamada; "Jessica, TIFF'de gösterilen 'The Debt', 'Take Shelter', 'The Martian', 'Crimson Peak' ve 'Molly's Game' gibi filmlerde, kadınlar için çok güçlü ve ilham verici rollere hayat verdi. "The Eyes of Tammy Faye"in festivalde yaklaşan dünya prömiyeri ekrandaki olağanüstü varlığının ve yeteneğinin yeni bir kanıtı. Kendi kuşağının en saygın oyuncularından biri." denildi.

    Chastain'in son projesi "The Eyes of Tammy Faye", televizyoncu Tammy Faye Bakker'ın olağanüstü yükselişini, düşüşünü ve kurtuluşunu anlatıyor. 1970'lerde ve 80'lerde, Tammy Faye ve kocası Jim Bakker, mütevazi başlangıçlardan, dünyanın en büyük yayınlarını oluşturma noktasına kadar ulaştı. Sevgi, kabul ve refah mesajlarıyla ünlendi. Finansal problemler, entrikacı rakipler ve skandal, dikkatlice inşa edilmiş imparatorluklarını devirmek için çok uzun süre beklemedi.

    TIFF Tribute Actor Ödülü'nün önceki sahipleri arasında Meryl Streep, Joaquin PhoenixKate Winslet ve Sir Anthony Hopkins yer alıyor. TIFF, geçtiğimiz günlerde ödüllü belgesel yapımcısı, yazar, şarkıcı ve aktivist Alanis Obomsawin'in bu yıl etki medyasında Jeff Skoll Ödülü ile onurlandırılacağını ve Fransız-Kanadalı film yapımcısı Denis Villeneuve'ün Ebert Yönetmen Ödülü'nü alacağını duyurdu. Diğer TIFF Tribute Ödülü alıcıları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top