Hesabım
    Sermiyan Midyat ve Ruhi Sarı'lı "Şeflerin Şefi"nden Fragman!

    İddialı komedi filminden ilk fragman yayında!

    Fanatik Film ve Klan Film’in ortak yapımcılığında çekilen, başlıca rollerinde Sermiyan Midyat, Ruhi Sarı, Zeynep Gülmez, Melih Selçuk ve Elvan Albat’ın yer aldığı, yardımcı rollerde ise Hazım Körmükçü, Ayumi Takano, Açelya Elmas, İlhan Karamanoğulları, Büşra Karaağaç, Bennur Duyucu, Necip Okutan, İlkin Oğuzhan Çakır, Enver Akbaş ve Mert Ali Dayı gibi isimlerin bulunduğu ‘Şeflerin Şefi’ filminin fragmanı yayınlandı.

    Senaryosunu Arzu Yurtseven’in kaleme aldığı, Ahmet Kapucu’nun ise yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Sermiyan Midyat; Adanalı Halil, Ruhi Sarı ise Karadenizli Cemal karakterleriyle birbirlerine ezeli rakip olan iki restoran sahibini canlandırıyor. Babalarından kalma restoran sahibi olan iki kafadar, yıllar sonra mahalleye dönen çocukluk aşkları Yasemin’e kendilerini beğendirmek için kıyasıya bir mücadeleye giriyor.  Doğdukları andan itibaren başlayan ezeli rekabeti, Cemal’in kızı Fatoş ile Halil’in oğlu Umut’un birbirlerine aşık olmasını öğrendikleri anda başka bir boyuta taşınıyor.

    Hikayenin devamında, kaybedenin mahalleyi terk edeceği üzerine iddiaya girerek ‘Şeflerin Şefi’ adlı TV programında en iyi aşçı olmak için yarışarak hünerlerini sergileyen ikili, yarışmayı kazanabilmek için canla başla çabalarken yaşadıkları rekabet sürpriz bir şekilde son buluyor. Son dönem reyting rekorları kıran yemek programlarına da bol gönderme içieren film, yazın en iddalı komedisi.

    İlk fragmanı yayınlanan ‘Şeflerin Şefi’, 20 Ağustos’ta vizyonda olacak ve izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top