Hesabım
    Clancy Brown, ‘John Wick: Chapter 4’un Kadrosuna Katıldı

    Brown, önce Dexter, sonra John Wick'le geliyor!

    ICM Partners

    Lionsgate filmi John Wick: Chapter 4'da Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Rina Sawayama, Shamier AndersonLance Reddick ve Ian McShane'le birlikte rol alması için Clancy Brown'la bir anlaşma imzalandığı öğrenildi. Yönetmen Chad Stahelski; "Hatırladığımdan beri Clancy Brown'ın hayranıyım. Onun bu projenin bir parçası olması bir onurdur. John Wick dünyasına mükemmel bir katkı yapacak!" dedi.

    John Wick: Chapter 4'un senaryosunu Shay Hatten ve Michael Finch kaleme alırken, yapımcılığını Basil Iwanyk, Erica Lee ve Stahelski, yönetici yapımcılığını ise Reeves ve Louise Rosner yapıyor. Fransa, Almanya ve Japonya'da prodüksiyon zaten devam ediyor. Brown, 7 Kasım'da yayına girecek olan Showtime dizisi Dexter New Blood'da ve Morena Baccarin, Mel Gibson ve Charlie Hunnam'la birlikte rol aldığı uzun metrajlı bir filmde görülebilir.

    En çok The Shawshank Redemption rolüyle tanınan Brown, yakın zamanda Promising Young Woman ve Thor: Ragnarok'ta rol aldı. Son televizyon çalışması Billions'ı içeriyor. Bir seslendirme sanatçısı olarak Brown'ın üretken çalışmaları arasında, DC animasyon evreninde seslendirdiği Lex Luthor ve SpongeBob SquarePants'ta Bay Krabs yer alıyor.

    Diğer birçok projesi arasında Highlander, Starship Troopers, The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension ön plana çıkan yapımlar arasında sayılabilir. Şu an prodüksiyonu devam eden John Wick: Chapter 4'un 27 Mayıs'ta Amerika'nın Anma Günü hafta sonunda  sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top