Hesabım
    Daniella Pineda, Gerard Butler’lı ‘The Plane’in Kadrosunda!

    Aksiyon filminin başrolleri belli oldu..

    Joe Ferrucci

    Jurassic World: Fallen Kingdom ve Dominion oyuncusu Daniella Pineda, Lionsgate aksiyon gerilim filmi The Plane'de Gerard Butler'ın ekibinin bir parçası olacak. Mike Colter ve Kelly Gale'in de rol aldığı filmde profesyonel ve zorlu baş uçuş görevlisi Bonnie'yi oynayacak. Kameralar, bu ayın sonlarında Porto Riko'da start alacak.

    Plane, fırtınadan zarar görmüş uçağını düşman topraklarına başarılı bir şekilde indirmek için kahramanca bir hamleden sonra, uçağı ve yolcularını rehin almayı planlayan militan korsanlar tarafından tehdit edilen ticari pilot Brodie Torrance'ı (Butler) takip ediyor. Dünya yetkilileri ve medya, kaybolan uçağı ararken, Brodie duruma ayak uydurmalı ve yardım gelene kadar yolcularını yeterince güvende tutmalıdır.

    Jean-François Richet tarafından yönetilen ve Charles Cumming'in kitabına dayanan film, Charles CummingJP Davis (Violence of Action) ve Matt Cook tarafından yazılacak. Filmin yapımcılığını Di Bonaventura Pictures'tan Lorenzo di Bonaventura ve Mark Vahradian, MadRiver Pictures'dtan Marc Butan ve Butler üstlenecek. Yapım, Olive Hill Media ve Paprika Financing tarafından ortak finanse ediliyor ve Pimienta Films ile ortak yapım olarak çekiliyor. 

    Lionsgate, filmi Kuzey Amerika, Latin Amerika, İngiltere ve Hindistan'da yayınlayacak. Eda Kowan ve Jason Constantine, Lionsgate projesini yönetiyor. John Biondo ve Christopher Davis, stüdyo anlaşmasını denetlediler. Butler ayrıca Lionsgate'in Has Fallen serisinde de rol alıyor. En son film Angel Has Fallen, küresel gişede 145 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Butler'ın yaklaşan projeleri arasında Kandahar ve Greenland: Migration adlı aksiyon filmleri yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top