Hesabım
    Rita Moreno, Kara Komedi ‘The Prank’in Kadrosunda!

    Moreno, Spielberg filmi West Side Story'de de yer alacak!

    Chriz Pizzello

    EGOT ödüllü yaşayan efsane Rita Moreno, Connor Kalopsis (Outmatched, The Grinder) ve Ramona Young (Never Have I Ever)'la birlikte, Maureen Bharoocha (Golden Arm) tarafından yönetilecek olan uzun metrajlı kara komedi filmi The Prank'in başrolünde oynayacak. Filmin çekimleri için bu ay içinde Los Angeles ve çevresinde sete giriliyor.

    The Prank, Moreno'nun canlandırdığı fizik öğretmenleri Bayan Wheeler'a şaka yapan iki lise öğrencisini takip ediyor. Onlar, bir testte başarısız olduğunda, otoriter, talepkar, aşağılayıcı öğretmeni, kayıp bir öğrenciyi öldürmekle haksız yere suçlayarak bir ders veriyorlar. The Prank'teki diğer oyuncular arasında Keith David, Meredith Salenger, Jonathan Kimmel, Nathan Janak ve Kate Flannery yer alıyor.

    Kara komedi, Rebecca Flinn-White ve Zak White tarafından yazıldı. Bharoocha, kısa süre önce IndieWire'ın 2020'nin Yükselen Kadın Yönetmenleri listesinde seçildi, HBO'nun 2018 Yönetmen Listesi'nde yer aldı ve SXSW 2020'de Adam Yauch Hörnblowér Vizyoner Yönetmenlik Ödülü'ne aday gösterildi. Steven J. Wolfe / Sneak Preview Entertainment (500 Days of Summer, Twin Falls Idaho, Valley Girl) ve XRM Media filmin finansmanını üstleniyor. Michael Y. Chow (Passing, Dope) ve Glenn Rigberg ise yürütücü yapımcılık görevinde yer alacaklar.

    Moreno, 50'li yıllardan beri oyunculuk yapan ve kariyerine hiç ara vermeden devam eden, yaşayan bir efsane. 90'lı yıllardan sonra TV dünyasında sağlam bir kariyer edindi ve birçok başarılı dizide başrol oynadı. Onu, bu proje dışında, Steven Spielberg'ün yeniden çevrim filmi West Side Story'de izleme şansı bulacağız. Film, 10 Aralık'ta vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top