Hesabım
    Martin McDonagh’ın ‘The Banshees of Inisherin’ Filminden Son Detaylar

    Filmin başrolüne bir yıldız daha eklendi

    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve In Bruges gibi filmlerin ödüllü yönetmeni Martin McDonagh'ın yeni filmi The Banshees of Inısherin'in kadrosuna daha önce Colin Farrell ve Brendan Gleeson'ın eklendiği ve ekibin In Bruges'den yıllar sonra yeniden bir araya geleceği duyurulmuştu. Şimdi, yeni bir yıldız oyuncu daha filmin kadrosunda eklendi.

    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve Better Call Saul oyuncusu Kerry Condon, Martin McDonagh'ın yeni filmi The Banshees of Inisherin'de Colin Farrell, Brendan Gleeson ve Barry Keoghan'a katılıyor. Film, uzak bir İrlanda adasında, içlerinden biri artık arkadaş olmak istemediğinde, ilişkilerinde garip bir zamanda kendilerini bulan bir çift ömür boyu arkadaşın hikayesini anlatıyor.

    Condon, Farrell'ın karakterinin kız kardeşini oynayacak. Filmin çekimleri bu ay İrlanda'da başlayacak. Searchlight Pictures, McDonagh'ı In Bruges yıldızları Farrell ve Gleeson'la yeniden bir araya getiren The Banshees of Inisherin'i yönetiyor. Blueprint Pictures filmin yapımcı şirketi olacak. Searchlight ve Film4 ise finansmanı sağlıyor.

    Proje, daha önce Oscar ödüllü Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminde ve aktirisin ödüller kazandığı sahne çalışmaları The Lieutenant of Inishmore ve The Cripple of Inishmaan'da birlikte çalışan Condon ve McDonagh'ı yeniden bir araya getiriyor. Condon, F.R.I.D.A.Y karakterini Avengers: EndgameInfinity War ve Age of Ultron'da seslendirdi. Ayrıca, Angela’s Ashes ve Dreamland filmleriyle, Rome, Ray Donovan, Better Call Saul ve Luck dizilerinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top