Hesabım
    John Lithgow, Martin Scorsese Filmi ‘Killers of the Flower Moon’un Kadrosunda

    Lithgow, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'lu kadroya katıldı

    John Lithgow, Martin Scorsese'nin “Killers of the Flower Moon” filminin kadrosuna savcı rolüyle katıldı. İki kez Oscar adayı olan oyuncu, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Jesse Plemons'ın da yer aldığı bir topluluğun parçası olacak. "Killers of the Flower Moon", David Grann'ın 1920'lerde petrol zengini Osage Nation üyelerinin seri cinayetini araştıran çok satan kitabına dayanıyor.

    Senaryo, yönetmen ve yapımcı olarak görev yapan Eric Roth ve Scorsese tarafından yazıldı. Proje, orijinal film savaşlarına güçlü bir şekilde girmek için çok fazla harcama yapmaya başlayan ve üst düzey yeteneklerle işbirliği yapan Apple için bir sıçrama filmi olarak görülüyor. Yayıncının yaklaşan projeleri arasında yönetmen Antoine Fuqua ve Will Smith'in imzasını taşıyan “Emancipation”; Brie Larson'ın oynadığı “Lessons in Chemistry” ve Jake Gyllenhaal'ın eklendiği yeni bir uzun metrajlı film olan “Snow Blind” yer alıyor.

    Lithgow kısa süre önce HBO dizisi “Perry Mason”daki performansıyla Emmy'ye aday gösterildi ve “Bombshell”de Fox News kurucusu Roger Ailes olarak destekleyici bir dönüş yaptı. Bilinen projeleri arasında “Terms of Endearment”, “The World According to Garp”, “Cliffhanger” ve “Love Is Strange” yer alıyor. Televizyonda ise, “The Crown”da Winston Churchill'i, “Dexter”da bir seri katili ve “3rd Rock From the Sun”da pratfall tutkusu olan bir uzaylıyı canlandırdı.

    Lithgow, aynı zamanda Tony ödüllü bir tiyatro oyuncusu, “Requiem for a Heavyweight”, “M. Butterfly” ve “The Sweet Smell of Success”in müzikal uyarlamalarındaki performanslarıyla bu alanda da tanınıyor. Bu, Lithgow'un ilk kez bir Scorsese filminde görünmesi anlamına geliyor. Filmin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top