Hesabım
    Brendan Fraser, Martin Scorsese Filmi ‘Killers Of The Flower Moon’un Kadrosuna Katıldı!

    Fraser, bir de komedi filmi için anlaşma imzaladı

    Rich Fury

    Brendan Fraser, Martin Scorsese'nin Killers of the Flower Moon ve Max Barbakow'un Brothers filmlerinin kadrosuna katıldı. Scorsese filmi, David Grann'ın aynı adlı çok satan kitabına dayanan bir suç draması. 1920'lerin Oklahoma'sında geçiyor ve petrol zengini Osage Nation üyelerinin seri cinayetini inceleyerek, Terör Saltanatı olarak bilinen bir dizi acımasız suçun kökenine inecek.

    Fraser, Killers of the Flower Moon'da Oscar ödüllü oyuncular Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio, Emmy adayı Jesse Plemons ve daha fazla yıldızla birlikte rol alacak ve Avukat WS Hamilton'ı oynayacak. Scorsese'nin aynı zamanda Apple Studios ve Imperative Entertainment için yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Eric Roth yazdı. Ek yapımcılar arasında Imperative'den Dan Friedkin ve Bradley Thomas, Appian Way Productions adına da Leonardo DiCaprio yer alıyor.

    Fraser'ı kadrosuna ekleyen ikinci proje, şu anda Atlanta'da yapım aşamasında olan Palm Springs'in yönetmeni Barkabow'dan gelen bir komedi. Fraser, dört Emmy ödüllü Peter Dinklage, Oscar adayı Josh Brolin ve sekiz kez Oscar adayı olan Glenn Close'la birlikte oynayacak. Brothers'ın senaryosunu Macon Blair ve Etan Cohen yazdı. Mad Chance'den Andrew Lazar, Brolin ve Dinklage'le birlikte yapımcılık yapıyor.

    Fraser, son olarak Steven Soderbergh'in HBO Max için yönettiği ve prömiyerini Tribeca Film Festivali'nde yaan suç gerilim filmi No Sudden Move'da görüldü. Ödüllü oyuncu için sırada Darren Aronofsky'nin draması The Whale var. Fraser, Cliff Steele'i oynadığı HBO Max'in Doom Patrol dizisiyle TV'de görülebilir. Daha önce Condor, Trust, The Affair ve Texas Rising gibi dizilerde rol aldı. Film tarafında, en çok Crash ve Universal'in The Mummy serisindeki üç filmiyle tanınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top