Hesabım
    ‘Many Saints of Newark’ Filminin Devamı Olacak Mı?

    David Chase, devam filmi için umut verdi!

    David Chase'in yaklaşan “The Sopranos” prequel filmi “The Many Saints of Newark”, sonbahar film sezonunun en çok beklenen filmlerinden biri ve yaratıcının ikonik serisini ziyaret ettiği son sefer olmayabilir. The Hollywood Reporter'la yaptığı yeni bir röportajda, “Many Saints”in yönetmeni ve “The Sopranos”un emektar film yapımcısı Alan Taylor, Chase'in kendisine “The Sopranos” serisini “Many Saints”in ötesine genişletmeye devam etme planları olduğunu söylediğini açıkladı.

    Taylor, “The Sopranos” serisinin geleceği hakkında “David, daha fazla içerik yapmaktan bahsediyormuş gibi gelen bir şey söyledi. Bir dakika, bir devam filminden mi bahsediyorsun? dedim ve o da belki diye yanıtladı." dedi. “Many Saints of Newark”, 1967'de Newark, New Jersey'deki ayaklanmaların arka planında geçiyor. Film, genç bir Tony Soprano (James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini tarafından oynanan) ile amcası Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola) arasındaki ilişkiyi izliyor. Dickie'nin babası “The Sopranos”ta Michael Imperioli tarafından canlandırılan Christopher Moltisanti. Taylor, Many Saints'i yönetmenin en büyük zorluklarından birinin, Michael Gandolfini'nin rahmetli babası James'e fazla benzememesini sağlamak olduğunu söyledi.

    Taylor, "Tony'nin hala bir çocuk olduğunu, henüz sertleşmediğini birbirimize hatırlatıyorduk. Bazen o zaten bir gangstermiş gibi bir replik ortaya çıkabildi ve biz, daha az biçimlendirilmiş versiyona geri dönmek zorunda kaldık." dedi. Taylor, HBO dizisinin neredeyse her sezonunda “The Sopranos” bölümlerini yönetti ve altıncı sezon bölümü “Kennedy and Heidi” ile 2007 Primetime Emmy Üstün Yönetmenlik Ödülü'nü kazandı. Genel

    olarak Taylor, “The Sopranos”un 86 bölümünün dokuzunu yönetti. 

    Chase, "Yönetmen için her zaman korkunç olan toplantılarda, yönetmenler bize sahne sahne, satır satır ne yapmayı planladıklarını anlatmak zorunda kaldılar. Hepsi ondan nefret etti. Yönetmenlik yapsaydım nefret ederdim. Alan, bence özellikle bundan hoşlanmadı ve ben olumlu yanıt vermediğimde yapmayı planladığı şey hakkında gevezelik edecekti. Gidecek ve planladığı şeylerden bazılarını yapacaktı. Dizi bittikten yıllar sonra bölümleri tekrar izledim ve onun yaptıkları için 'Vay canına, bu harika bir bölüm' diye düşündüm." dedi. 

    “The Many Saints of Newark”, 1 Ekim'de vizyona girecek. Aynı gün HBO Max'te yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top