Hesabım
    Wes Anderson'ın Yeni Filmine Yıldız Yağmaya Devam Ediyor

    Flmin kadrosunda 4 yeni yıldız oyuncu daha eklendi

    Bryan Cranston, Hope Davis, Jeffrey Wright ve Liev Schreiber, Wes Anderson'ın en yeni filminin sürekli büyüyen kadrosuna katıldı. İsimsiz proje şu anda İspanya'da çekiliyor ve Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman ve Tilda Swinton da dahil olmak üzere, auteurün olağan oyuncularının çoğunu içeriyor. Anderson repertuarına yeni katılanlar Margot Robbie ve Tom Hanks iken, daha önce Anderson'la stop-motion filmi Isle of Dogs'ta çalışmış olan Scarlett Johansson, onunla ilk canlı aksiyon işbirliğini yapıyor.

    Rupert Friend de filme katılmak için görüşmeleri sürdürüyor. Anderson'ın yazıp yönettiği bu filmde, her projesinde olduğu gibi, olay örgüsü hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, bu filmin oyuncu kadrosunun diğer Anderson yapımlarının çoğundan daha büyük olacağı bildiriliyor. Anderson'ın yeni filmin çekimlerini eylül ayı sonlarında, son filmi The French Dispatch'in ekim ayındaki vizyonundan önce bitirmesi bekleniyor.

    Bu, Hope Davis'in Anderson'la ilk çalışması olacak. Aktris, hareketli Showtime dizisi Your Honor'da Cranston'la yer aldığı başrolden çıkıyor ve geçen yıl Grönland'da Gerard Butler'la birlikte rol aldı. Breaking Bad'le bütün dünyanın favori oyuncularından olan Cranston, Isle of Dogs için seslendirme yaptıktan sonra Anderson için kamera önünde ilk adımını atacak.

    Hem Wright, hem de Schreiber, Anderson'ın French Dispatch filminde görülecek. Schreiber ayrıca Isle of Dogs'ta bir karakteri seslendirdi. Wright şu anda Marvel animasyon dizisi "What If…?"te Watcher rolünü seslendiriyor. Ayrıca, Batman ve James Bond filmi No Time to Die'la karşımıza çıkacak. Donovan ise Ray Donovan'ın sinema versiyonunu hazırlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top